Syntymäpäivälahja itselleni

5. toukokuuta 2014Minulle on muodostunut jokavuotinen perinne, että synttäreiden aikaan ostan itse itselleni lahjan. Lahja on yleensä sellainen, josta olen kauan haaveillut tai se on ollut ostoslistallani, mutta en vain jostain syystä ole saanut sitä hankittua. Tänäkin vuonna aion toteuttaa jonkun pikkuisen haaveeni, mutta vielä en ole päättänyt, mitä sitä itselle lahjaksi ostaisi. Yksi asia on kovasti mielessä, mutta mutta..

Ensi vuonna ajattelin räjäyttää sitten megalomaanisesti, kun pyöreitä tulee mittariin, mutta tänä vuonna omassa mielessä on kovasti pyörinyt tälläisiä lahjaideoita. Mukana on vaatetta, sisustusta ja sitten jotain ihan muuta.
Ikuisuushaaveisiin on kuulunut tuo Louis Vuittonin kaulahuivi. Itseäni on vaan jo kauan mietityttänyt se, että hinta on huimaava, mutta kokemukset huivin laadusta on ollut aika ristiriitaiset. Siksi huivi on jäänyt joka kerta ostamatta. Pelkään, että ostan 400€ huivin ja jo muutaman kerran jälkeen huivi nyppääntyy. Se jos joku harmittaisi. Myös valkoiset Hunter kumisaappaat on ollut omalla toivelistalla jo kauan. Niissäkin olen sitten alkanut pihtailemaan. Olisihan ne upeat ja tänä vuonna ne tulisi tosi tarpeeseen, kun pihatyöt odottavat. Sisustuksen puolelta lahjatoiveita olisi Perfect Home:n kynttilänjalat, Riviera Maisonin tarjoiluastia ja Caboche piccola riippuvalaisin. Kaikki nämä olisi ihania lahjoja, mutta kaikista eniten odotan jälleen kerran herääväni siihen, kun lapseni hyppää päälleni ja antaa onnittelukortin <3

Kuvat: Louis Vuitton, Foscarini, Perfect Home, Hunter, Riviera Maison

15 kommenttia

 1. Toi huivin hinta on karannut jo pilviin, siskoni osti juuri tuon kuvassasi olleen värin ja hinta 465€

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on hieman juu. Silloin kun pari vuotta sitten katsoin niin hinta oli vähän yli 300€..

   Poista
 2. Nyt on pakko udella sun synttäripäivää. Itsellä kun on mittari heilahtamassa uudelle luvulle 7. päivä :) En oo osannut sanoa yhtäkään lahjatoivetta, niin kuin en koskaan ennenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuun lopussa vasta ;) Mutta on se hyvä suunnitella ajoissa ;D

   Poista
 3. Hei, pakko kommentoida tuosta LV:n huivista. Ihana huivi, mutta kuten kirjoitit, paljon ikäviä juttuja sen laadusta on liikkeellä. Ite olen tehnyt siitä ihan oman postauksenkin, sillä todella paljon siitä aina kysellään. Täältä http://pintariipaisuja.blogspot.fi/2014/02/louis-vuitton-lurex-monogram-shawl.html löytyy oma arvioni huivista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käynkin samantien lukemassa postauksen, kiitos vinkistä!! :)

   Poista
 4. Ihania lahjatoiveita! Täällä on vähän sama perinne lahjan suhteen... Itsekkin juhlin toukokuussa, ja vähän jo mietin että mitä sitä ostaisi itselleen... ;) Ensi vuonna itsekkin täytän pyöreitä, niin silloin täytyy kyllä vähän lahjaan panostaa, ja yksi haaveista voisi toteutua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama homma. Ensi vuoden lahjaa mietitään sitten hyvin paljon ;D

   Poista
 5. Ihania toiveita, tuo LV:n huivi on minunkin unelma (harmaana), luulisi että huivin ostopaikalla on vaikutusta hinta/laatusuhteeseen.
  Mun oli pakko saada mustat kiiltävät hunterit ja kun ne sain, niin en ole sitten paljoakaan niitä käyttänyt, nuo valkoiset
  on kyllä upeat, ei taida olla monissa nettikaupoissa kuitenkaan tarjolla?
  Valaisimet onkin sitten ihan oma lukunsa <3
  Toivotaan että joku toiveesi kuitenkin toteutuu!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän sitä olettaa juuri kyseisessä huivissa, mutta niin paljon negatiivista tullut..

   Valkoiset saisi tilattua merkin omasta nettikaupasta, kun vaan tietäisi oman koon ;)

   Toivotaan ;)

   Poista
 6. Hei, haluaisin kysyä mielipidettäsi erääseen asiaan, kysynkin tätä nyt ihan aiheen vierestä. Saimme juuri tiedon kaupungilta että olemme saaneet tontin. Tontti ei kuitenkaan ole se meidän ykkösvaihtoehto mikä olisi ollut kulmatontti, vaan on sellainen "välitontti". Haluaisin kuulla hieman teidän tontista johon rakensitte ihanan kotinne. Onko tontti kuinka iso ja onko kulmatontti vai sellainen "välitontti"? onko talo rakennettu tontin toiseen laitaan vai keskelle tonttia? Tuntuuko että pihassa on tarpeeksi tilaa? Meidän tonttimme on tasamaatontti, jossa on nyt sitten naapurit molemmilla sivuilla, talo pitää rakentaa tontin toiseen reunaan jossa kulkee myös tie tonteille joten koko piha jää siten takapihaksi. takapiha päättyy pieneen kaistaleeseen maata jossa on katajaa ja pientä kuusta ja sen jälkeen on puro joka yhdistyy joeksi. Hyvää tässä tontissa on se ettei kukaan pääse rakentamaan taloa vastapäätä, koska lähemmäs jokea ei saa määräysten mukaan rakentaa. Mitä mieltä olet tästä tontista? kuulostaako hyvältä vaikkei olekkaan kulmatontti vai pitäisikö jatkaa etsintää?

  Tuoreena talonrakentajana ja uuden ihanan kodin omistajana mielipiteesi on minulle hyvin tärkeä! :)

  Terkuin
  Linnea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan tähän ihan oman mielipiteen pohjalta :)

   Itse asumme kulmatontilla, mihin olemme jo nyt olleet hyvin tyytyväisiä. Meillä on siis yksi naapuri, jonka kanssa joudumme käymään piha- ja rajasuunnitelmat läpi.Aina helpompaa kun on yksi kuin kaksi naapuria ;) Mistään hinnasta en enää tästä kulmasta luopuisi. Itsekin aikoinaan mietimme tontteja Lohjalta toisesta paikkaa ja niistäkin katsoimme vain kulmatontteja, emme välitontteja. Mutta tämähän on aivan mielipidekysymys :) Ei siinä välitontissa tietenkään mitään vikaa ole!!

   Meidän tontti on kooltaa n.850 neliötä ja tarpeeksi iso meidän tarpeisiin. Talo on rakennettu keskelle tonttia mikä on hyvä niin kumpaakin reunaan jää samana verran tilaa nurmikolle.

   Teidän tontti kuullostaa ihan kivalta. Teidän tarvii miettiä onko tontti sitä mitä haluatte ja haluatteko välitontin? :) Tämä päätös on teidän tehtävä ja puntaroida vastaako tontti teidän tarpeita. Me haimme tonttia 3 vuotta ja vasta sitten löysimme sopivan. Monta siis hylkäsimme.

   Poista
 7. Heippa,

  Kiitos vastauksesta ja mielipiteistä! :) Kulmatontti olisi ollut meidänkin mielestä mieluisa mutta täällä missä asumme semmoista on lähes mahdotonta saada, on niin hurjasti hakijoita aina. Päädyimme nyt ottamaan tuon välitontin, onneksi on vielä aikaa miettiä allekirjoittaako sopimukset siitä vai vapauttaako sen sittenkin, jos parempi osuu kohdalle (mitä kyllä vahvasti epäilen..) Teidän koti on juuri sellainen mistä mekin olemme haaveilleet, avara,valoisa korkea katto jne. Unelma <3 Kuinka korkea huonekorkeus teillä on? ja onko ulkopäin tavallisen 1-kerroksisen näkäinen vaiko sellainen 1,5 kerroksinen? Onhan sinulla paljon kuvia myös ulkoota, mutten osaa katsoa onko talonne 1 vai 1,5 kerroksinen. Meidän tontille saa rakentaa vain 1,5 kerroksisen, mutta ajattelimme jättää vintin/yläkerran pois jolloin talo on sisältä 1 kerroksinen korkea kattoinen, mutta ulkoa näyttää kuitenkin siltä vaaditulta 1,5 kerroksiselta :)

  T.Linnea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän huonekorkeus on normaalisti 250cm, mutta olohuoneessa korkein kohta on 3,7m. Meidän talo on ulkoa 1-kerroksisen näköinen ja meillä on 1-kerroksinen, koska tähän sai vaan sellaisen rakentaa.

   Jos teidän tontilla on vaatimus 1,5 kerroksisesta, pitää teidän silloin sellainen rakentaa. Eli voitte rakentaa 1-kerroksisen talon, mutta siinä pitää olla yläkertavaraus. Eli ette voi 1-kerroksista rakentaa. Eli ainakin yläkertavaraus pitää olla eli esim. meidän talo ei kävisi teidän tontille.

   Paljon teillä mietittävää :)

   Poista
 8. sattuisitko tietämään mistä tollaisia tarjottimia löytyisi mikä on tossa kynttijalka kuvassa? :) olen yrittänyt etsiä sellaista kissojen ja koirien kanssa tuloksetta :(

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.