Tyttöjen ihanat juhlamekot by Lumoan

29. toukokuuta 2014
Kesäkuu on ihan kulman takana ja se tarkoittaa meille juhlakautta. Tiedossa on heti ensimmäiseksi mieheni serkun ylioppilasjuhlat. Minulla ei ole mitään ongelmia pukeutumisen suhteen, koska olen päässyt shoppaamaan uusia mekkoja ja vaatteita oman kropan pienentymisen takia. Mutta ongelmaksi muodostui meidän pikkuisten tyttöjen pukeutuminen. Viikonlopuksi on vielä luvattu ihan lämmintä säätä ( jos sää nyt ei päivän aikana muutu) ja tällöin tyttöjemme päälle tulisi pukea jotain kevyttä, mutta tarpeeksi juhlavaa. Tietenkin laitan myös villatakit päälle jos juhlissa ollaan ulkona.
Minulle tarjoutui mahtava tilaisuus tehdä yhteistyötä upean Lumoan kanssa. Sain valita heiltä tytöillemme kauniit juhlamekot ja meidän tytöille kotiutuikin aivan ihanat, kauniin hempeät juhlamekot. Vanhemmalle tytölle valikoitui malli "Taimi" roosan värisenä koossa 86/92cm ja nuoremmalle tytölle malli "Varpu" minttu-harmaana koossa 74/80. Otin tarkoituksella tytöille tarpeeksi isot, jotta kasvuvaraa olisi ja pääsisin hyödyntää näitä kauniita mekkoja monissa juhlissa. Mekot ovat nimittäin ainakin minun mielestäni aivan ihania ja monikäyttöisiä. Niillä voi mennä päiväkodin kevätjuhliin tai pitää kauniina kesämekkona muuten vain päällä.


Vanhempi tyttömme ihastui omaan mekkoonsa kyllä niin kovasti, että hän ei meinannut antaa mekkoa päältään pois ollenkaan. Olisitte nähneet tyttömme ilmeen, kun mekko oli hänen päälle puettu ja hän pääsi katsomaan omaa juhlalookkia peilistä. Oikein pikku prinsessa! Hän ihasteli itseään peilistä ja heilutteli mekkoa. Valitettavasti pienempi tyttömme ei ihan vielä vaatteiden päälle ymmärrä 7 kuukauden iässä, mutta äiti kyllä ymmärtää ja on aika tarkka pukeutumisesta. Kummatkin tytöt on kyllä niin söpöjä mekoissaan.


Kiitos Lumoan tästä mukavasta yhteistyöstä. Tyttöjemme juhlakausi on nyt puettu!
8 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.