Tyttömme joululahja - Fatboy Junior istuinrahi

8. toukokuuta 2014
Tyttömme sai viime jouluna kaikkia ihania lahjoja sukulaisilta ja ystäviltämme. Mietimme mieheni kanssa jo ennen joulua mitä sitä vanhemmalle tytölle ostaisi, koska hän ei oikeastaan mitään tarvitsisi. Leluja ja kaikenlaista tavaraa on jo vuoden aikana kerääntynyt niin paljon, että ajattelimme ostaa hänelle lahjaksi jotain hyödyllistä. Niinpä päätimme pitkän pohdinnan jälkeen ostaa tytölle hänen omaan huoneeseen tuolin missä löhöillä. Samantien mieleeni tuli Fatboyn Junior istuinrahi missä on kiva makoilla. Fatboyn Junior rahi on juuri sopivan kokoinen lapselle ja yllätyinkin kuinka iso se luonnossa olikaan. Kokoa rahilla on nimittäin 130 x 100cm.

Asetimme istuinrahin kuusen alle ja kun jouluaattona tyttömme heräsi ja näki lahjan kuusen alla, oli ihmetys kova. Hän ei aluksi ymmärtänyt mikä kuusen alla oleili. Kun siirsimme rahin olohuoneen maton päälle, hyppäsi tyttö rahin kimppuun samantien. Nyt rahi onkin tyttömme suosikkipaikka makailla ja löhöillä. Siihen on kiva painaa pää ja ottaa rennosti. Kangas on pvc-kangasta eli todella kestävää ja vettä hylkivää. Rahi on ainakin vielä pysynyt puhtaana, vaikka tyttömme on siinä syönyt vaikka mitä. Katsotaan kauan rahi pysyy valkoisena ;)
2 kommenttia

  1. Tuleekohan kommentti läpi? No kuitenkin söpö lahja (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tämä oli ainoa kommentti jonka sain julkastua :( Kommentointi tökkii tosi pahasti :(

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.