Uuden terassin värikäs kesäilme

27. toukokuuta 2014




Nyt olisi taas se aika vuodesta, nimittäin aika laittaa terassi kuntoon ja saada kesäfiilis nousemaan! Nyt kun säät on vihdoinkin lämmenneet, on itseeni iskenyt taas kunnon sisustuskärpänen kiinni ja ajatukset on täysin siirtynyt meidän uuden terassin laittoon ja sisustamiseen. Nyt kun terassi on ihan koskematon, on kiva päästä suunnittelemaan ja miettimään millaiseksi uuden terassin täksi kesäksi sisustaisi, mitä värejä tekstiileissä käyttäisi ja millaisia ihania kukkia terassille lisäisi. Olen laittanut vasta ulkokalut esille ja hieman jotain väliaikaista tekstiiliä esille siksi aikaa, kun terassi valmistuu. Meillä on kesäkuussa tulossa vielä tuparit, joten terassi on ehdottomasti saatava kuntoon näihin juhliin.

Siksi lähdin innokkaana mukaan Indiedaysin ja Kodin Ykkösen Elämäni Koti- yhteistyökampanjaan. Kampanjan tarkoituksena on antaa vinkkejä erilaisten kodin juhlien järjestämiseen. Kodin Ykkösen Elämäni koti-sivuilta löytyykin huippuvinkkejä ja inspiraatiota juhlaan kuin juhlaan. Meidän kesän juhlat on tuparit kavereiden kesken, joten sään salliessa tulemme niitä viettämään ulkona terassilla ja uudella takapihalla. 




Itse olin ajatellut sisustaa terassimme tänä vuonna jollain todella pirtsakalla värillä. Meidän punaiseen taloon ei ihan kaikki värit käy, mutta jostain kumman syystä olen tänä vuonna innostunut kahdesta kesäisestä väristä, nimittäin turkoosista ja oranssista. niistä väreistä tulee jotenkin kesäinen fiilis ja mikä sitä tällä hetkellä olisi enemmän mielessä kuin kuuma kesä. Kodin Ykköseltä löytyy todella paljon tuotteita turkoosin ja oranssin väreissä.







Kuten mainitsin, myös oranssi on hyvin kesäinen, raikas ja kaunis väri. Oranssiin voi hyvin yhdistää minkä värisiä tuotteita tahansa ja meidän tummansinisissä polyrottinkisohvissa oranssit tekstiilit korostuisivat upeasti ja varmasti tupariväkemme siihen ihastuisi! Oransseja ihanuuksi nettikaupasta löytyi esimerkiksi Finlaysonin huopa Lempi, Pirtan koristetyyny Neitokainen, Annon koristetyyny Siksak, Annon tyynynpäällinen Panama, Annon kaitaliina Siksak ja Pirtan Pehmo-fleecehuopa.




Ajattelin vielä tehdä pienen kollaasin lopuksi mistä löytyisi oman suosikkisisustusvärini tuotteita, mitä voisi hankkia meidän terassia koristamaan. Värihän on tietenkin valkoinen ja valkoisen kanssa sopisi erinomaisesti aikaisemmin mainitsemani turkoosi ja oranssi. Valkoiseen kollaasiin valikoitui suosikeiksi Modena aurinkovarjo, Lounge ulkosäkkituoli, Anno pöytäliina Loma, Annon Airisto lepotuoli, Biolanin Ilo altakasteluruukku ja valkoinen metallinauhainen lyhty.




Lisäinspiraatiota juhlaan kuin juhlaan kannatta käydä hakemassa Kodin Ykkösen Elämäni Koti-sivustolta, jolta löytyy jokaisen makuun jotain ihanaa. Nyt eikun tekemään ostoslistaa omiin tuparijuhliin ja shoppailemaan kaikkia ihania kesäisiä tekstiilejä valmistuvalle terassille!



9 kommenttia

 1. Kaunis terde ja kivoja valintoja!! :)

  VastaaPoista
 2. Onpas naapurit lähellä.

  VastaaPoista
 3. Upealta näyttää ja tuo talon väri sopii loistavasti tummien värien kanssa!! Tulee kalusteet kauniisti esille! Onko terassikalusteenne moduulisarjana vai 2+2+1 istuimina? Toivottavasti sait jotain selkoa, tarkoitan siis kun esim tuosta yhdestä 2-istuimisesta uupuu toinen laita kokonaan niin onko sohvan osaa? Kokonaisuus on kaunis ja ajaton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sohva on tullut täysin moduulina eli on irroteltavissa pala palalta :) Eli voi pitää tuollaisena tai koota taas takaisin sohvaksi. Laitoin kalusteet nyt noin, koska suurempaa kokonaisuutta ei vielä mahdu kun terassi on vielä kesken :)

   Poista
 4. Kaunis terassi, minä valitsisin tylsästi nuo oranssit talon värin vuoksi. Minäkin haaveilen noista polyrottinkisohvista meidän terassille, mutta Fatboyn riippukeinun tilasin jo Amexin pisteillä :)

  VastaaPoista
 5. No hei ihan mieletön terassi teillä! :) Suosittelen teille -ylläripylläri- tehosteväriksi valkoista! :D

  VastaaPoista
 6. Oranssi ja valkoinen sopisi hyvin tuohon punaiseen! Sitähän voisi käyttää oranssia suurimmassa osassa tekstiileitä ja lisätä pari valkoistakin joukkoon lisäraikastukseksi.
  Meillä kanssa punainen tiilitalo rajoittaa värivalintoja, mutta toisaalta kesä on värikästä aikaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.