Valkoinen, pehmustettu säilytyspenkki

18. toukokuuta 2014
Tämä tyttö teki aikaisemmin niin mahtavan löydön tori.fi sivuilta. Olen jo kauan yrittänyt metsästää kyseisiltä sivuilta monta kertaa mainitsemaani Kodin1:n myymää valkoista nahkarahia, mutta siinä tehtävässä en ole vielä koskaan onnistunut. Kun surffailin torin sivuilla, bongasin sivuilta myynnissä olevan ihanan, valkoisen, pehmustetun säilytyspenkin. Tätä kyseistä säilytyspenkkiä olin jo vuoden verran kirjaimellisesti kuolannut Kodin1:n nettisivuilta, mutta hinta oli ollut sitten esteenä että en ollut lopullista päätöstä saanut tehtyä. Muistin kyseisen säilytyspenkin maksavan uutena yli 300€ ja nyt sen hinta oli jotain mitä ei voinut ohittaa. 
Niinpä otin puhelimen käteen ja kilautin myyjälle ja rahi / säilytyspenkki oli edelleen vapaana ja myytävänä. Ilmoitus oli juuri ilmestynyt tori.fi palveluun ja pelkäsin penkin menneen jo kaupaksi. Penkki sijaitsi vielä yllättävän lähellä meitä eli Helsingissä, joten sovimme myyjän kanssa treffit hänen kotonaan seuraavalle viikolle ja mieheni kävi töiden jälkeen hakemassa säilytyspenkin matkaansa. Nyt sen paikka on uuden kotimme eteisessä, jolloin Ikean valkoinen Bestå-kaappi löysi uuden paikan. Voi että sitä onnea, kun mieheni kantoi säilytyspenkin kotiimme ja se oli kuin uusi. Olen niin tyytyväinen!Minusta tämä ihana säilytyspenkki sopii kuin nenä päähän meidän nykyiseen eteiseen. Nyt eteinen on juuri sellainen kuin toivoinkin ja enää sieltä puuttuu täydelliset kattovalaisimet. Ensi kerralla otan vielä parempia kuvia eteisen uudesta peilistä, joka löysi paikkansa heti oven jälkeen oikealta. Mutta peilistä lisää sitten seuraavalla kerralla kun eteisestä postailen!


17 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Itse ihastuin tähän niin, että ei voisi tyytyväisempi olla :)

   Poista
 2. Voikun saisi tuollaisen eteisen <3 <3 Joskus sitten <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät meidän eteisestä. Onneksi levensimme eteistämme, että saimme sen noin isoksi ja leveäksi :)

   Poista
 3. Aivan ihana penkki! Aloin nyt itsekin kuolata tuota! :D

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Vielä on upeampi luonnossa ja sopii tuohon kohtaan hyvin :)

   Poista
 5. Sopii täydellisesti eteiseesi, upea!

  VastaaPoista
 6. Todella upea penkki ja upeasti sopii upeaan ympäristöönsä upeiden tyynyjensä kera ^_^ Hihii, monta upeaa, mutta kun se on!

  VastaaPoista
 7. Minkä merkkinen penkki on? Mistä myyjä oli sen ostanut?

  VastaaPoista
 8. Minä olen myös metsästänyt sitä valkoista pyöreää nahkaista rahia, mutta mutta, nyt on sellainen työn alla, saas nähdä miten onnistun. ;) Enään puuttuu, vaahtomuovipatjan kiinnitys ja nahka. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.