Vanhemman tytön huone kalustettuna!

23. toukokuuta 2014
Saimme vihdoinkin myytyä tyttömme vanhan pinnasängyn ja tilalle valikoitui Ikean valkoinen Gulliver lastensänky. Sänkyyn otimme myös valkoisen turvalaidan tippumisvaaran takia. Meidän tyttö on aika kova pyörimään unissaan sängyssä, joten turvalaitaa pidämme sängyssä aika kauan vielä. Alku on kyllä lähtenyt nyt hyvin käyntiin ja pelkäämiäni yöllisiä tippumisia ei ole joka yö tapahtunut, mitä aikaisemmin pelkäsin ja manailin. Olen kyllä todella tyytyväinen tähän Gulliver sänkyyn, koska se on hyvin yksinkertainen ja kaunis valkoinen sänky. 
Yöpöydäksi laitoin tytöllemme väliaikaisesti vaaleanpunaiset tähtilaatikot päällekkäin siihen asti, kun löydän sopivan yöpöydän. Nuo laatikot on kyllä toiminut tosi hyvin yöpöytänä ja korkeus on juuri sopiva sänkyyn nähden. En ole edes kerinnyt miettimään millaisen yöpöydän sitä tytölle hankkisi, kun tämä versio on ollut aika hauska ja erilainen. Näihin laatikoihin mahtuu vielä hyvin leluja piiloon, joten ne käyvät hyvin säilytyksen puolestakin. Jestas miten paljon noita leluja on alkanutkin kerääntymään meille ja loppua ei näy. Onneksi hankimme tyttöjemme huoneisiin suuret korkeat vaatekaapit, joihin mahtuu hyvin käyttämättömiä leluja ja liian pieneksi jääneitä vaatteita.
Myös tyttömme vanhan huoneen valkoisen maton sain myytyä pois ja lattialle lisäsin hyvin väliaikaisesti valkoisen turkistaljan, jotta huoneeseen saisi edes jotain pehmeyttä väliaikaisesti. voin paljastaa, että tämä huone on löytänyt jo uuden maton ja se on vain niin söpö että! Mutta siitä sitten lisää ensi viikolla kun saan kaiken valmiiksi. Mutta luvassa on jotain söpöä, hauskaa ja värikästä! Värikästä? Minulta? Kyllä! ;)

Nappasin vanhemman tyttömme huoneesta nyt paljon kuvia, jotta teille hahmottuisi paremmin huoneen muoto ja nykyinen ulkonäkö. Olen kyllä niin tyytyväinen tuohon Elloksen pallotapettiin, että oikeasti tyytyväisempi ei voisi olla! Se on niin hauska ja niin meidän tyttömme näköinen. Yhtä sähäkkä kuin vanhempi tyttömme tällä hetkellä on, hih!

Tälläiseltä meidän 1v7kk tyttömme huoneessa tällä hetkellä näyttää. Seuraavaksi käynkin meidän nuoremman tyttömme huoneen kimppuun ja alkutilanteesta on taas luvassa juttua sitten myöhemmin!

13 kommenttia

 1. Söpöä <3 <3

  Paula

  VastaaPoista
 2. Huonehan on tosi suloinen,mutta etkö laita mitään työskentelypöytää? Tarkoitan sellaista pöytää joka olisi lapsen kokoon sopiva piirtämistä ja muuta askartelua varten.
  Iitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus olisi pöytä ja kaksi tuolia laittaa heti kun saan tuon Ikean Kivik-divaanin myytyä :) Eli suunnitelmat on olemassa ja kaikki jo katottu valmiiksi.

   Poista
 3. Tuo lammas-keinu on ihana! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis ja ihana huone! :)

  Blogissani on käynnissä arvonta. Voisi olla jopa ratkaisu yöpöytäongelmaan! :)

  http://saakurkistaa.blogspot.fi/2014/05/sailytysratkaisu-ja-arvonta.html

  VastaaPoista
 5. Ihanan söpö ja tyttömäinen huone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marja! <3 Tytöillä pitää olla söpöä ja hempeää :)

   Poista
 6. Ihana huone! :) Hei miten saat nuo pompomit pysymään katossa? Meillä on sellaisia pallon muotoisia, ja ne ei kyllä normiteipillä eikä maalarin teipillä pysy :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)


   Olen laittanut ne nastoilla kiinni kattoon. Ei ole kertaakaan tullut alas :)

   Poista
 7. Jokaisen pienen prinsessan unelmahuone, suloinen <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.