Vanhemman tytön huoneen tapetointi alkaa

7. toukokuuta 2014Meidän vanhemman tytön huone on tällä hetkellä hyvin keskeneräinen. En ole kerennyt sen enempää panostaa ja miettiä kyseisen huoneen sisustusta ja nyt tuntuu, että kokovalkoinen huone saa väistyä ja kuvassa näkyvä seinä saa kokea suuren muutoksen värien voimalla. Kokovalkoinen huone on ihan ok, mutta haluan kumminkin lastenhuoneen olevan hieman räväkämpi ja värikkäämpi.

Olen jo kauan etsiskellyt erästä tähtitapettia, mutta sitä ei valitettavasti enää valmisteta, joten olen päässyt nyt sen tapetin yli. Aluksi ajattelin jos ton kyseisen päätyseinän maalaisi yksiväriseksi, mutta se idea hiipui aika nopeasti. Seinä olisi silti aika tylsä, vaikka siihen iskisikin jonkun kauniin harmaan maalin. Joten hylkäsin sitten maali-ideankin loppujen lopuksi. Päädyin lopulta surffailemaan netin ihmeelliseen maailmaan ja google-haulla bongasin kaksi aivan ihanaa tapettia. Näytin niitä miehelleni ja hän naureskeli. Nämä tapetit sopisi hyvin meidän tytön räväkkään luonteeseen.

Tilaus on tehty ja valitsemani tapetti on kotiutunut ennätysajassa. Joten ensi kerralla näette sitten tapetin valmiina seinässä. Se on nimittäin ainakin omasta mielestä erittäin hauska :)


Tapetit: Sandberg & Ellos8 kommenttia

 1. Ihanat tapetit olet löytänyt. Odotan innolla kuvia valmiista huoneesta.

  VastaaPoista
 2. Tuo seinä on loistava paikkana sillä ensi ilme ovelta on hyvin vaalea kunnes menee huoneeseen ja kokee väriloistoa :) odotan innolla uutta ja raikasta ilmettä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutoksesta seuraa kuvat ensi viikolla ja muutos on omasta mielestäni ainakin loistava!! ;)

   Poista
 3. Vasemmanpuoleinen on mielestäni ihana! ;) sulla on tosi kiva blogi. Käy toki tsekkaamassa minunkin blogini: jonnadreaming.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Tuo pallokuvioinen ainakin näyttäisi tosi kivalta!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.