Vappuaaton tunnelmia

1. toukokuuta 2014
Meidän vappuaatto sujui erittäin rauhallisissa tunnelmissa ihan kotona. Paras ystäväni kävi päivällä tyttönsä kanssa kylässä kahvilla ja pääsimmekin vaihtamaan pitkästä aikaa kuulumisia. Asumme ihan 200 metrin päässä toisistamme ja meidän tytöillä on vain 3 viikkoa ikäeroa, joten on kiva seurailla tyttöjemme kasvamista ja kehittymistä yhdessä.

Illalla valmistimme hyvää ruokaa ja saimme hyvän mielen nähdessämme vanhemman tyttömme ilmeen, kun hän sai elämänsä ensimmäisen vappuhuiskan. Voi sitä onnea ja riemua. Totesin miehelleni, että ihme on jos vappuhuiskassa on vielä vappupäivänä yhtään narua jäljellä. Kyllä vappuhuiska saikin kovaa kyytiä, mutta on ehjän näköinen se vielä on tänäänkin :D


Iso vappupallo tuli ja ostettua vanhemmalle tytöllemme ja hän oli kyllä siitäkin niin innoissaan. Pienen tytön into ja innostus on niin ihanaa nähtävää! Koko loppuillan puuhailimme tyttöjemme kanssa kaikenlaisia leikkejä ja tanssimme musiikin tahtiin. Erittäin hauska vappu oli ja tänään menemme sitten nauttimaan vappupäivän lounasta paikalliseen ravintolaan koko suvun kesken. Joten oikein hauskaa vappupäivää kaikille teille lukijoille!
Huomenna olisi vuorossa Fitfarm Bikini Challengen ensimmäisen kahden viikon ajatuksia ja tuloksia.


6 kommenttia

 1. Ihania lapsukaisia ja wapun tunnelmaa :) Niin se vaan vappukin muuttuu kun lapset tulevat mukaan kuvioihin, mutta lasten ilon seuraamista ei kyllä voita mikään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, jokainen juhlapäivä saa ihan uuden merkityksen lasten myötä :)

   Poista
 2. Vappuviuhkasta sattaa lähteä väriä,jos kastuu tai kostuu jostakin syystä. Kannattaa olla varovainen.Se väri ei sitten lähde pois, jos vaikka pöydän pinnalle tarttuu. :( :(
  Imppa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on huomattu jo itse pienenä, kun kädet oli ihan punaiset huiskista :D

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.