Fitfarm BC viikko 8 - puuh! :/

22. kesäkuuta 2014
Juhannus on virallisesti ohi ja sunnuntai on taas liikuntapainotteinen päivä! Kerroin jo aikaisemmassa postauksessa pitäväni pääni ja jatkavani juhannuksen terveellisellä linjalla eli edetä juuri valmennuksen ohjeistuksen mukaan. Onnistuiko se ja pidinkö pääni? Kyllä! Joinko alkoholia juhannuksen aikana? En. Meidän ryhmässä todella moni meinasi juhannuksen mennä sinnepäin ja vähän fuskata sieltä, täältä ja tuolta. Minä en lähtenyt tuohon mukaan, koska jos fuskaan nyt, fuskaan vielä ensi viikollakin. Ainakin itse olen sen huomannut, että jos sitä menee vähän maistamaan jotain "hyvää", jää se vähän päälle. Mitoissa minulla ei valitettavasti ole tapahtunut yhtään mitään kahden viikon aikana. Mitat on pysynyt täysin samoina ja paino heiluu yhden kilon sisällä ees taas. Olen miettinyt miksi muutosta ei tapahdu. Onko kroppani nyt jossain off-tilassa ja muutosta ei tulekaan enää tapahtumaan? Tarvitsisinko yksinkertaisesti tankkauspäivän, sitäkö kroppani nyt vaatii? Yleensä tankkauspäivän jälkeen keho käynnistyy uudelleen ja alkaa toimia paremmin. Jotain on nyt asialle tehtävä, koska liikuntaa olen lisännyt aamuairobisten kautta ja tarvittavat kaksi lepopäivää olen aina viikossa pitänyt. 


Katsotaan mitä minä keksin viimeiselle viikolle.. 1 kommentti

  1. En nyt mikään ekspertti ole, mutta monesti olen lukenut, että yksi tankkauspäivä tai ateria viikossa herättää taas rasvanpolttosysteemit, ilmeisesti hiilarin "puute" (tai vähäinen hiilarin määrä ruokavaliossa) hidastaa elimistön jotain hormonia joka polttaa rasvaa (vai olikohan se että pitää aineenvaihdunnan yllä vai molempia), ja tankkauspäivänä hiilarit saa taas sen hormonin liikkeelle. Mutta, tämä on vain mitä olen lukenut, enkä tarkkaan muista. Kannattaa varmaan kysyä Fitfarmilta. :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.