Fitfarm Bikini Challenge viikko 6

6. kesäkuuta 2014
Taas on edetty tätä Fitfarmin BC aikaa kaksi viikkoa eteenpäin ja puoliväli ylitetty jo hienosti. Kyllä aika menee nopeasti, koska tänään elän jo 7.viikkoa tätä valmennusta ja kolme viikkoa on enää jäljellä. Onko itselleni tullut kyllästynyttä ja luovuttanutta oloa? Ei ole, vaan hyvä fiilis on jatkunut joka päivä ja sitä vaan jaksaa tsemppaa eteenpäin kunnon tarmolla. Salilla hiki lentää viimeistään juoksumatolla ja ulkotreeneissä pumppu hakkaa parhaimmillaan 172 tiukimmissa kohdissa. Mieheni se vaan jaksaa nauraa, kun palaan ulkotreeneistä naama punaisena ja totean: " Mä en tee tota viikkotreeniä enää koskaan." Silti sitä vaan haluaa itseään rääkkää, treenaa ja tehdä nuo ärsyttävät treenit uudelleen. Viime viikollakin, kun juoksin kaupunkimme uimahallin rappusia ylös alas ja aurinko paistoi +28 astetta, niin kyllä sitä tuli itsellekin mieleen kysymys, onko tämä ihan tervettä? Mutta kun tuloksia tulee niin miksi ei?


Ajattelin tällä viikolla kirjoittaa ihan sanallisesti mitä tuloksia on tullut. 

- paino on ihan sama kuin alussa eli heiluu koko ajan 59-60 kilon välillä
- senttejä lähti vain rinnanympäryksestä, ei muualta
- kova motivaatio on taas löytynyt ja loppukiri alkaa
- uusi viikkotreeni saatu mikä oli ihan huippu ja uusi suosikki
- hikoilu lisääntynyt ihan pienestäkin tekemisestä
- nälkä alkanut hiipumaan elimistöön hiilihydraattivähennysten kautta

Tällä kuudennella viikolla minulla oli myös sambakarnevaaliharkat ja esitys Lohjan keskustassa. Esitys/harjoitukset meni loistavasti ja tanssiminen oli vain niin ihanaa vaihtelua sali- ja viikkotreeneihin. Huomenna olen muuten bongattavissa Helsingin keskustasta, jossa järjestetään Helsinki Sambakarnevaalit 2014. Eli huomenna bailataan, tanssitaan ja sambataan koko sydämestä muutaman tunnin ajan!


2 kommenttia

 1. Heippa,

  olin tyttäreni kanssa eilen karnevaaleilla ja ai että meillä oli hauskaa :). Aivan ihana tapahtuma ja meno oli iloisen pirteä. Bongasin sut ja sain pari kuvaakin otettua. Voisin vaikka lähettää sulle ne s-postitse :).

  S

  lloveyourselff.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se olisi aivan ihanaa jos vain jaksaisit laittaa :) Postini on padmerine@coconutwhite.com. Kiitos ihanuus <3 <3

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.