Foscarinin Caboche keittiössä ja ruokailutilassa

18. kesäkuuta 2014
Vihdoinkin se tapahtui! Saimme nimittäin Foscarinin Caboche valaisimen laitettua isäni avustamana kattoon. Miten joku homma voikin vaan venyä ja venyä.. Minähän sitten puskin päälle kuin yleinen syyttäjä ja vaadin, että valaisin laitetaan kattoon NYT! Ja niin otimme itseämme niskasta kiinni ja valaisin pääsi vihdoinkin ruokailutilaan ruokapöydän päälle paraatipaikalle. Olen kyllä vieläkin niin tyytyväinen tähän valaisinvalintaan enkä varmasti tule koskaan luopumaan tästä ihanuudesta. Nyt vain nälkä kasvoi syödessä sen verran, että kun ruokailutilamme on niin iso, olisi kattoon sopinut paremmin joko kaksi kappaletta vierekkäin tätä M-kokoa tai sitten yksi L-kokoinen Caboche. 

Mielestäni meidän Caboche sopii kuin nakutettu ruokapöydän päälle. Monet ovat sitä ihastelleet ja todenneet kuinka upea valaisin onkaan ja miten hyvin se meille sopii. Itse olen kyllä samaa mieltä vaikka itse sanonkin. Katto on hyvin kestänyt valaisimen 16 kilon painon ja valaisin roikkuu siis edelleen katossa. Aluksi sitä jännättiin taas kovin, mutta se oli turhaa. Tämä valaisin kutkuttaa itseä niin paljon, että olisi aivan ihanaa laittaa niitä kaksi olohuoneen puolellekin roikkumaan, mutta sitä kyllä katto ei varmasti tulisi kestämään. Jää siis hyvin varmasti ajatustasolle. Mutta ollaan tyytyväisiä, että ruokailutilan katto kestää!
Tykkään kyllä niin meidän ruokailutilasta!16 kommenttia

 1. Teillä on kyllä niin kaunista (:

  VastaaPoista
 2. 2 M-kokoista Cabochea sopisi kyllä loistavasti tuohon pöydän päälle. <3 Mutta tuo yksikin on näyttävä. Voi koskahan minä saisin sellaisen lattiavalaisimen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin sopisi, mutta sitten tarvitsisi vaan lisää valopistokkeita ;) tarvitsee nyt tarkkaan harkita sitä L-kokoa..

   Poista
 3. Tuo valaisin on kyllä ihana! Kuinka paljon se sitten oikein painaa? Nimittäin itse ottaisin myös tuollaisen heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Painoa valaisimelle tulee 16 kg. Se on tosi painava. Olisin niin halunnut 2kpl olohuoneen kattoon..

   Poista
 4. Voi miten kaunis sopii kotiisi täydellisesti!

  VastaaPoista
 5. Kaksi olisi kyllä kaunis yhdistelmä, sopis niin täydellisesti. <3 mutta jo nyt on niin upean näköistä että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli mieleen, että jos niitä laittaisi kaksi olohuoneeseen, mutta ei taida olohuoneen katto kestää.. :/

   Poista
 6. On se kaunis :)

  Muistanko oikein että teillä kodissanne ikean liukuovilla olevat vaatekaapit? Itselläni vaatesäilytyksen uusiminen on ajankohtaista. Oletteko olleet tyytyväisiä kaappeihin ja liukuoviin? Itselleni ikean kaapit kelpaisivat mutta mieheni suhtautuu epäilevästi liukuoviin.

  Hyvää juhannusta!

  t. Taiga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, meiltä löytyy makuuhuoneista IKEAn kaapit ja on ollut kyllä ihan huiput. Olemme siis olleet todella tyytyväisiä :)

   Poista
 7. That is an amazing room! Love the decor :)

  Melanie xx www.outofstandards.blogspot.fr

  VastaaPoista
 8. Upean näköinen koti teillä :) saako kysyä mistä tuo peili seinällä on? Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.