Makuuhuoneen värikäs muutos Vallilan kanssa

30. kesäkuuta 2014
Kun kesä on vihdoinkin saapunut, on aika piristää meidän makuuhuoneen perinteistä kokovalkoista ulkonäköä. Rakastan meidän makuuhuoneen kokovalkoista väristystä, mutta kesän kunniaksi olisi kiva saada makuuhuoneeseen hieman väriä ja piristystä. Niinpä minulle tarjoituikin aivan mahtava tilaisuus, kun pääsin mukaan Indiedaysin ja Vallilan kampanjaan. Makuuhuoneemme tulisi saamaan kesäisen ja värikkään ilmeen muutoksen myötä Vallilan värikkäiden tuotteiden avulla. Vallilan kauniit tekstiilit on tunnettu kauniista väreistä ja upeista kuvioista, joten meidän makuuhuoneemme tulisi saamaan ihan uuden ulkonäön. 


ENNEN:


Meidän makuuhuoneen lähtötilanne oli siis kokovalkoinen ja yhtään kuviollista tekstiiliä ei makuuhuoneesta löytynyt. Halusin tuoda väriä uusien verhojen, pussilakanan ja kuviollisten koristetyynyjen avulla. 

JÄLKEEN:
Sänkymme petaus muuttui kokonaan ja uudet Aronia-lakanat toivat kyllä upean väriloiston sänkyymme. Valitsin nämä lakanat juuri värien takia, koska tykkään pinkin ja liilan yhdistelmästä. Nämä värit ja sarja sopisi myös hyvin yhteen Vallilan Amanda-sarjan kanssa ja olisi helposti yhdisteltävissä. Ystävämme kävivät meillä muutoksen aikaan kylässä ja paras ystäväni kehui uuden makuuhuoneen muutosta todella onnistuneeksi. Aronia-pussilakanat on kyllä todella pehmoiset ja mukavan tuntuiset iholla. Niihin on ihana uppoutua näkemään kauniita unia. 


Sängyltämme löytyy myös toiset uutuudet eli Vallilan Amanda-sarjan pinkit koristetyynyt. Normaalisti suosin hyvin vaaleita tekstiilejä sängyn päällä, mutta nämä koristetyynyt yhdistettynä vanhoihin, vaaleisiin tekstiileihin on kyllä upea yhdistelmä. Olen jo aikaisemmin ihastellut ja katsellut näitä Vallilan koristetyynyjä ja ne sopivatkin sänkymme päälle loistavasti. Koristetyynyt yhdistettynä vielä Aronia-pussilakanaan, josta löytyy hyvin sama värimaailma, on kyllä kaunis pinkin, valkoisen ja liilan väriloisto. 

Ehkä suurimman muutoksen makuuhuoneeseen loi kumminkin Amanda-sarjan upeaakin upeammat pinkit verhot. Verhot on todella kauniit ja verhoissa on myös pimentävä ominaisuus, koska verhojen kangas on paksua: 83% puuvillaa ja 17% polyesteria. Olemme asentaneet verhotangon paljon korkeammalle ikkunan päälle kuin normaalisti, joten emme joutuneet lyhentämään verhoja yhtään vaan ne olivat juuri kuin tehdyt meidän makuuhuoneeseen. Vallilan Amanda-valmisverhojen koko on 140 x 240cm. 

Otin vielä lopuksi koko makuuhuoneesta kuvia, joissa näkyy kaikki uudet tekstiilit. Kyllä makuuhuoneemme sai ihan erilaisen lookin ja väriä kerrakseen. Mitäs mieltä olette?


Nyt teilläkin ihanilla lukijoilla on mahdollisuus osallistua Vallilan järjestämään lukijakilpailuun, jossa pääpalkintona on 150€ lahjakortti Vallilan verkkokauppaan. Tähän kilpailuun voit osallistua täältä! Eli eikun osallistumaan! 25 kommenttia

 1. On kyllä upean näköinen!! (: (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa onko sinulla vielä nuo upeat amanda verhot ja tyynynpäälliset vai joko on vaihtunut? :) Oletko myyntiib aatellut laittaa? Olisin halukas ostamaan. :)

   Poista
 2. Ihanan raikas ! Mistä tuo teidän sängynpääty on ? Todella kaunis

  VastaaPoista
 3. Nyt teillä puhaltaa oikeat tuulet. Entinen oli minun mielestä liian kliininen ja kylmä.
  Toivottavasti en pahoita mieltäsi. Pyydän anteeksi mielipidettäni.Kaunista päivää.
  Hilda Kristiina

  VastaaPoista
 4. Aika girl-meininki:) mikä oli miehen reaktio:D? Meillä ois kyllä tullu ehkä vähän palautetta pinkistä ja kukista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheni sanoi, että kauniit kankaat! :) Hänen miehisyyteen ei tuo pinkki väri vaikuta ;)

   Poista
 5. Wau! :)
  Kuvista huomaa hienosti, miten aika pienilläkin jutuilla, kuten tekstiilien vaihdolla saa suuren muutoksen aikaan. Onnistunut kokonaisuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :) Tekstiileillä saa kyllä niin monta erilaista ilmettä loihdittua, että ei siihen maalia tarvita ;)

   Poista
 6. Kaunis ja raikas kokonaisuus! Upea kerrassaan!

  VastaaPoista
 7. Kysyn nyt vähän aiheen ohi, kun meillä on ajatuksissa mahdollisesti vaihtaa keittiön tasot. Onko teillä nyt siis korkeakiiltoiset tasot? Miten olet kokenut ne käytössä, tuleeko helposti jälkiä? Vinkkaatko vielä mistä hankitte ne, olikos se joku paikallinen valmistaja...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa nyt löysinkin tuolta vanhoista teksteistä, että Novillolta olette tilanneet. Muistatko yhtään hintatasoa/metri? Ja tosiaan naarmuuntumisherkkyydestä olen tosi kiinnostunut, joten kiva jos jaksat laittaa kokemuksia :)

   Poista
  2. Joo meiltä löytyy ja naarmun naarmua ei ole vielä 5kk kerennyt tulemaan. Ollaan oltu niin tyytyväisiä että!! :) Hintaa en valitettavasti tiedä kun otimme suurena pakettina keittiön.

   Poista
 8. Onpa pirteää ja kaunista, jotenkin niin kesäistä! Minä olen tällainen pinkkiin hurahtanut, niin tykkään kovasti. Mielestäni sopii hyvin tähän keskikesään ja kesäkotiin, talvea kohti voi sitten taas vaalentaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään pinkistä, on kaunis ja ihanan kesäinen väri! :)

   Poista
 9. Kaunis muutos! Valkoisen ystävänä alkuperäinen makkarin oli upea ja ihana. <3 mutta nyt se on pirteä ja kaunis! vaihtelu virkistää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelu virkistää ja kesää on enää niin vähän jäljellä, että pakko nauttia näistä pirtsakoista väreistä hiukan aikaa :)

   Poista
 10. Todella upea muutos! Ihanan kesäinen ja raikas :)

  VastaaPoista
 11. Ihanat verhot! eihän verhot sattuisi sinulla tulevan myyntiin? :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.