Nuoremman tytön huoneen välitilannetta

28. kesäkuuta 2014
Maalausurakka on vihdoinkin ohi ja voi että, kuinka väri on mielestäni täydellinen! Huone muuttui silmissä ihan erilaiseksi ja paljon kodikkaammaksi kuin aikaisemmin. Olen niin tyytyväinen väriin, jota muuten vatkasin pari tuntia edestakaisin kahden värisävyn välillä. Onneksi valitsin tämän Tikkurilan värin, koska tämä oli vaaleampi väri ja juuri perfect nuoremman tyttömme huoneeseen. Aluksi maalasin vain yhden seinän ns. tehosteseinäksi, mutta huone oli edelleen mielestäni jotenkin vajaa, joten jatkoin maalausurakkaa koko huoneen seinille ja se olikin erittäin hyvä päätös.

Sisustus on vielä hyvin, hyvin kesken ja siitä tulen seuraavaksi jatkamaan. Nyt vain on tuo meidän pihaprojekti pukannut pahasti päälle, joten en ole yhtään kerennyt ajattelemaan talon sisäpuolta. Haluan hankkia huoneeseen vielä jonkinlaisen lipaston, kunhan oikea vaan osuu kohdalle. Sen tulen varmasti asettamaan huoneen vasemmalle reunalle. Nyt huoneesta löytyy olennaiset eli pinnasänky, verhot ja penkki missä istua. Muuta ei tyttömme vielä tarvitsekaan, mutta huone tulee varmasti täyttymään tavaroilla seuraavan vuoden sisällä. Eero Aarnion Puppy sai huoneesta lähtöpassit ja tilalle asetin aikaisemmin esittelemäni Teddy Kompanietin keinulampaan. Tuolin ja lampaan väliin asetin Elodie Detailsin valkoisen kangaslelukorin, jonne sijoitin tekstiilejä ja pehmoleluja. Tämän tilalle etsin tällä hetkellä isoa koria, mitä en ole vielä mistään onnistunut bongaamaan. Hakusessa olisi joko iso valkoinen tai harmahtava kori. 
Projekti jatkuu kesän aikana ja seuraavan kerran, kun huoneesta postaan, on tilanne kun huone on valmis. Kyllä nyt meidän tyttöjen kelpaa olla uusituissa huoneissa. Vanhemmalla tytöllä räväkkä pinkki-valkoinen huone ja toisella rauhallisempi greige huone. Ette uskokaan kuinka tuo maalausinto jää päälle ja nyt tekisi mieli laittaa vähän maalia seinään meidän valkoiseen olohuoneeseen..
Homma jatkuu, kunhan tässä saadaan vielä tärkeämmät asiat valmiiksi ja etsimäni asiat löydän!


21 kommenttia

 1. Ompa nätti sävy, ja huone yleensäkin! :)
  Mikä tikkurilan sävy tuossa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väri on nimeltään "Mulperi" ja on luonnossa hyvin greige :)

   Poista
 2. Todella kaunis huone! Ja väri on hyvä. Tuo toisiksi alin kuva on ihan super-hieno!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis sävy. Huonekalut tulevat kauniisti esille ja sävy tekee huoneesta mielenkiintoisemman.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minustakin. Huone on nyt niin paljon parempi ja lämpimämpi.

   Poista
 4. Hyvä päätös maalata! :) Valkoiset kalusteet tulee niin kivasti esiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos J, olen ihan samaa mieltä että nyt näyttää kivalta :)

   Poista
 5. Rauhallinen ja kaunis väri. Perhoset seinällä ihastuttavat, ovatko ne mistä hankitut? Eksyin sivuillesi, ja jäin heti lukijaksi :). Aurinkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Perhoset on aikoinaan ostettu Askosta, mutta olen muokannut niitä omanlaisiksi ja värjännyt ne kokonaan valkoisiksi. Alunperin perhosten väri oli ruskeahko. Kiva kun tykästyit blogiin, tervetuloa! :)

   Poista
 6. Ihana huone,kyllä nyt kelpaa;)mikä on ton väri sävyn nimi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on nimeltään "Mulperi" ja on Tikkurilan mallistosta :)

   Poista
 7. Minuakin kiinnostaa tuon sävyn numero? Todella kaunis! :)

  VastaaPoista
 8. Kaunis väri? Mistä verhot ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Verhot kuuluu Stockmannin Villa-sarjaan ja ovat 100% silkkiä.

   Poista
 9. Sävyn numeroa kaipaan minäkin. Maalausideat vilisevät päässä ja kiva nähdä toteutuneita projekteja. Huone näyttää jo nyt kivalta, ihana sävymaailma.

  VastaaPoista
 10. Mistä tuo ihana tuoli on?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.