Nuoremman tytön oma huone - muutos alkaa!

8. kesäkuuta 2014Meidän nuoremman tytön huone on tällä hetkellä hyvin stand still- tilassa. Mitään päivitystä ei ole vähään aikaan tapahtunut. Nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ryhtyä hommiin. Hommaa nimittäin riittäisi ja paljon, niinkuin vanhemman tytön huoneessakin riitti. On hauska todeta, miten itse oli väärässä, kun ajatteli rakennusvaiheessa jättää seinät ihan valkoisiksi ja iskeä huonekalut vain paikalleen. Nyt kun noita valkoisia seiniä on jo 3kk ajan tuijottanut, on niihin kyllästynyt todella nopeasti. Jotain särmää ja ideaa tytön huoneeseen on nyt saatava.

Niinpä homma onkin jo startattu ja tytön huoneen muutos käynnistetty. Lipasto, matto ja oksa ovat poistuneet huoneesta ja enää verhot ja pinnasänky on huoneessa jäljellä. Divaanin sain myytyä hyvään hintaan uuteen kotiin ja maalausurakka käynnistyy. Aluksi ajattelin laittaa tytön huoneen seinään tapettia, ihan kuin toiselle tytöllemme, mutta päädyin lopulta maalaamaan koko huoneen uudella värillä. Huomenna maalausurakka jatkuu ja saan sen päätökseen. Maanantaina huoneeseen saapuu uudet huonekalut ja huone alkaa valmistua. Valmiiksi kokonaan en huonetta saa, koska haluan nähdä huoneen ensin muutaman huonekalun kanssa ja jatkaa suunnittelua siitä.Tässä oli ennen-kuvat huoneesta ja parin viikon päästä pääsen näyttämään miltä huone näyttää valmiina tai melkein valmiina. 


5 kommenttia

 1. Hei mistä noi vaaleanpunaiset pyöreät laatikot on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä postausta niistä: http://www.coconutwhite.com/2013/09/vaaleanpunaiset-tahtilaatikot-tyton.html

   Poista
 2. Mullakin tökkii valkoisuus uudessa kodissamme, eniten yläkerran vessassa, joka muuten on lähes samanlainen kuin teillä :). Jos nyt saisin valita, ottaisin ehdottomasti yhden ei-valkoisen tehosteseinän :/ Mutta laattoja onkin vähän kinkkisempi mennä muuttaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä taas olen ihastunut meidän wc:n ulkonäköön. Sitä en vaihtaisi ollenkaan :) Mutta kokovalkoinen lastenhuone ei ollut niin kiva kun ajattelin..

   Poista
 3. What a pretty room for a cute little girl :)
  She might be so happy in her little place !

  Melanie xx www.outofstandards.blogspot.fr

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.