Oikein ihanaa juhannusta!

20. kesäkuuta 2014Juhannus se sitten koitti ja meidän perheen auto starttaa kohti Karjalohjaa, niinkuin joka juhannuksena olemme tehneet. Mieheni suvulla on siellä mökki ja olemme nyt 4 juhannusta viettäneet siellä yhdessä aikaa koko suvun kesken. Mökillä pääsee hetkeksi rauhottumaan ja rentoutumaan, paitsi tänä vuonna kun kummatkin lapsemme liikkuvat jo niin kovaa. Nyt kun on luvattu vielä pelkkää vesisadetta, niin päätimme tehdä päiväretken mökille ja palailla illalla kotio. Illalla saakin sitten sytyttää takkaan tulta, koska ilmat on tällä hetkellä niin kylmät. Joten meidän juhannus on sukulointia, mökkeilyä ja rentoutumisen aikaa. 

Olen saanut kyselyä juhannuksen aikaisista eväistäni ja liikunnoista, kun moni paikka on kiinni ja ruokailu voi olla houkutuksia täynnä. Oma liikunta ja ruokailu tapahtuu niin, että aamulla ennen mökille lähtöä aion käydä salilla vetäisemässä aamutreenin ja aamuairobisen. Ennen mökille lähtöä aion tehdä kaikki ruoka-annokseni valmiiksi, jolloin minun ei tarvitse valmistaa ruokia mökillä. Kiusauksia varmasti esiintyy, varsinkin alkoholikiusauksia, mutta ne skippaan ja mielessä tavoitteeni: ne vatsalihakset ja sixpack!


Tässä minun juhannusta, palaillaan taas sunnuntaiaamusta blogin pariin!6 kommenttia

 1. Ihailtavaa mielenlujuutta! Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Rentouttavaa juhannusta!
  Ihana paita, mistä ostettu ja koska? Juuri tuollaista olen metsästänyt. Edellinen meni pesussa mystillisesti kokoon eikä mahdu enää edes pehmonallen päälle :(

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!

   Paita on ostettu aikoinaan Zarasta ja on ollut ihan huippulöytö! :)

   Poista
 3. Cute outfit :)

  Melanie xx www.outofstandards.blogspot.fr

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.