Riviera Maison Fairytale maljakko ja pinkki kattaus

11. kesäkuuta 2014

Parhaat ystäväni saapuivat meille yksi päivä kahville ja ajattelin piristää kahvihetkeä hempeän vaaleanpunaisella kattauksella. Olemme kahden parhaan kaverini kanssa treffaanneet pari kertaa viikossa kahvin merkeissä, koska meidän kaikkien kolmen lapset on syntynyt samana vuonna kahden kuukauden sisään. Nämä alkavat olemaan viimeisiä yhteisiä päiväkahviaikoja, koska itse palaan syyskuussa töihin ja palaan normaalin arjen pariin. Siksi näistä viikottaisista päiväkahveista pitää nauttia vielä. Lapsemme pääsevät leikkimään keskenään ja äidit pääsevät kahvittelemaan. Yksi lapsi konttaa, yksi ryömii ja yksi pysyy vielä paikallaan. Kohta ollaan pulassa, kun kaikki liikkuvat kovaa.

Mielestäni kaunis kattaus piristää kummasti. On kiva panostaa kattaukseen, vaikka kyseessä olikin viikottainen tapaaminen samojen kavereiden kanssa. Itse tykkään niin tehdä erilaisia kattauksia ja parasta kahvihetkissä on se, että pääsen leipomaan ja kokeilemaan uusia reseptejä. Joka kerta olen leiponut jotain uutta ja tälläkin kertaa pääsin leipomaan graavilohirullia ja mustikka-vadelmapiirakkaa. 
Valkoiselle ruokapöydälle H&M:n hopeisen kaitaliinan päälle asetin jo pari kuukautta sitten hankkimani Riviera Maisonin Fairytale- maljakon. Maljakko on niin upea ja kokoa M. L-koon haluaisin vielä tätä samaa maljakkoa hankkia jos sen vaan jostain bongaisin. Kyseistä maljakkoa ei enää valmisteta, joten mistään en ole L-kokoa onnistunut löytämään uutena tai käytettynä. Jos sinulla  on sellainen turhanpanttina niin laita minulle ihmessä sähköpostia niin sovitaan kaupat ;)
Maljakkoon asetin Bauhausista ostamani valkoiset ruusut, jotka koristavat kauniisti Fairytale-maljakkoa. Maljakko täydentää mielestäni kauniisti yksinkertaista kattausta ja tuo lisää glamourin tuntua hyvin arkiseen kahvitteluhetkeen. Ensi kerralla voisinkin kokeilla pinkkejä tai vaaleanpunaisia kukkasia, äitini kukkapenkissä kasvavat pionit jo niin mielessä! Perfect Homen Exclusive kynttilänjalat taustalla täydentävät  juhlan tuntua ja ovat kyllä niin näyttävät.
Kahvin makuista keskiviikkoa kaikille! 


9 kommenttia

 1. On kyllä kaunista <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunista ja miten hienosti olet lautasliinat taitellut!

  VastaaPoista
 3. Pitkäaikainen lukija täällä hei! Pakko kysyä kun ihan hämmennyin, töihin jo syksyllä?!? Vastahan vauvasi syntyi! :D eli kysymys, juokseeko aika vai minkä ikäisiä lapsesi nyt ovatkaan? Eikös he tulleet ihan vuoden erolla vaan? Postailehan joskus arkijuttujakin taas näiden kauniiden kuvien sijaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika juoksee ihan äkytöntä vauhtia kun toinen tyttö täyttää 2 vuotta ja toinen vuoden ku töihin palailen :) Mä lupaan kirjoittaa jotain meidän arjesta :)

   Poista
 4. Cute :)

  Melanie xx www.outofstandards.blogspot.fr

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.