Riviera Maison ruskeanharmaa turkistorkkupeite

2. kesäkuuta 2014
Käväisinpä tuossa pari viikkoa sitten pienellä ajelulla Vantaan Varistossa katselemassa meille tulevalle terassille ruokailuryhmää. Ajelimme pienen tyttömme kanssa päiväretkelle ja noin parin tunnin pyörimisen jälkeen alkoi tuskastuminen kirjaimellisesti iskeä sekä äitiin että lapseen. En etsinnästä huolimatta bongannut minkäänlaista sopivaa ruokailuryhmää, jonka voisin meidän terassille asettaa. No, etsiminen jatkuu tällä viikolla, kun isken vielä muutaman sisustuskaupan terassikalusteiden kimppuun. 

Tällä samalla reissulla ajattelin vielä viimeiseksi kurkata nopeasti Cobelloon, jos vaikka jotain kivaa löytyisi Outlet-osastolta. Heti sisään kävellessäni huomasin yhdellä tuolilla tämän ihanan harmahtavan Riviera Maisonin torkkupeitteen poistossa. Kysäsin myyjältä syytä, ajattelin hinnan nähtyäni torkkupeitossa olevan jotain vikaa. Mutta myyjä totesi peitteen olevan viime syksyn mallistoa ja viimeinen kappale, joten tämän vuoksi viltti/peite oli laitettu poistoon. 
Niinpä kaappasin peitteen kainaloon ( ja yhden muunkin todella paljon isomman huonekalun) ja marssin kohta kassaa. Homma ok ja kotia kohti. Asetin viltin sängyn reunalle makaamaan näin aluksi. Nyt kun lämpimät ilmat toivottavasti vihdoinkin saapuvat takaisin tänne etelään, niin saan laittaa viltin kaappiin odottamaan syksyn lämpimiä ilmoja. Nyt kun löysin tämän ihanuuden, ajattelin laittaa aikaisemmin muutama vuosi sitten hankkimani Hemtexin torkkupeiton ja karvaiset koristetyynyt nyt huuto.nettiin myyntiin, koska ne jäävät nyt toimettomiksi.

Eikö olekin kaunis? Minä tykkään! Torkkupeitto on niin ihanan pehmeä kummaltakin puolelta ja vuori on niin mukavan tuntuinen iholla. Tähän peittoon on ihana kääriytyä syksyllä ja laittaa tuli roihuamaan takkaan.


18 kommenttia

 1. Kaunis makuuhuone! :)

  VastaaPoista
 2. Heips.. Ennenkun laitat huutonettiin hemtexin jutskat myyntiiin, niin jos kiiinnostaa niin saa laittaa mulle sähköpostia, voisin olla niistä kiinnostunut.. suvihelinvuohelainen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!


   Kyselyä on tullut todella paljon ja sen takia ajattelin ne huuto.nettiin laittaa niin menee sitten kaikkien taiteiden määräysten mukaan :)

   Poista
 3. Ihanan pehmoisennäköinen torkkupeite! Ja kaunis makuuhuone teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Heini! :) Torkkupeite on niin pehmoinen ja lämmin <3

   Poista
 4. Houkuttelevan pehmeän näköinen. Odotat varmaan jo syksyä että pääset vilttiä käyttämään! :D minä ainakin odottaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No odotan!! :) Mutta vietetään tämä kesä nyt tästä eka ;)

   Poista
 5. Oih, myyt siis sen valkoisen turkispeiton? Vai käsitinkö oikein? :) Olen ainakin kiinnostunut hinnasta tietenkin riippuen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ymmärsin että ne harmaat vai olikos ne ruskeat.. Valkoinen taitaa olla lennolin,epäilen että se tuskin myyntiin tulee:)

   Poista
  2. Ei sitä valkoista Lennolia en myy vaan Hemtexin ruskehtavan + samat tyynyt :)

   Poista
 6. Ilmoittele kun huutiksesta löytyy, täällä on myös kiinnostusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laittelen varmaan ensi viikolla mutta ilmoittelen täällä ja FB:ssä :)

   Poista
 7. Hei! Täällä on myös kiinnostunut ostaja :)
  Heidi.tahti.ht@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta on nyt ilmoittautunut ja ilmoittelen sitten kun huuto.nettiin laitan :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.