Riviera Maisonin jalallinen cooler

9. kesäkuuta 2014
Harakka pääsi taas vauhtiin! Minkäs sille voi, kun tekee niin mahtavia edullisia löytöjä juuri oikeaan aikaan. Jotenkin Riviera Maison tuotemerkki on alkanut viehättämään omaa silmääni ja joskus aikoinaan bongasin Pinterestistä kuvan, jossa esiintyi kaunis jalallinen cooler. Alkuperää ei kuvaan ollut merkitty ja niinpä aloinkin tekemään salapoliisitöitä. Sainkin lopulta selville, että tämä jalallinen cooleri kuului Riviera Maisonin kokoelmaan ja niinpä bongasinkin sen heidän nettikaupasta. Kuvissa tämä jalallinen cooler on todella kaunis ja yhdessä kuvassa sitä on hyödynnetty jopa kukkaruukkuna.


Tarpeeksi kauan kun jaksaa odottaa ja tehdä juuri mainitsemiani salapoliisitöitä niin voi hyvillä mielin bongata tämän ihanuuden hyvään hintaan. Näin minullekin kävi ja niin Riviera Maisonin jalallinen cooler löysi uuden kodin meidän keittiöstä. Olemme käyttäneet sitä jo eli pelkkänä koristeena se ei ole joutunut kotona olemaan. Odotan jo niin kesäkuisia tupareitamme, jolloin voin asettaa cooleriin jäitä ja shampanjaa ja laittaa sen tarjoilujen viereen. Itse cooler-osa on erillinen, eli sen voi hyödyntää myös pöydässä tai muuten erikseen. Kokonaiskorkeutta tälle ihanuudelle tulee 95cm.

Nyt tupareita odottelemaan, että saa taas coolerin täyteen hyvää juomaa!


4 kommenttia

  1. Kaunis ja sopii teidän sisustukseen loistavasti! Tilasitko kotimaasta vai ulkomailta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan täältä kotimaasta sen ostin. Ulkomailta kun näin ison paketin tilaisi, laittaa RM hirveät postikulut..

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.