Syntymäpäivälahja - Perfect Home Exclusive kynttilänjalat

1. kesäkuuta 2014Tässä sitä ollaan, 29-vuotiaana! Viimeistä vuotta kakkosella alkavana. Eilisiä syntymäpäiviä on vietetty hyvin rauhallisissa tunnelmissa. Aamu alkoi täydellisesti, kun heräilen tyttömme ja mieheni syntymäpäivälauluun ja ihaniin vaaleanpunaisiin kimalleruusuihin. Voisiko sitä olla täydellisempää aamua, kun voi todeta olevansa 29-vuotias ja elävänsä elämänsä parasta aikaa! Niin onnellinen ja kiitollinen sitä saa olla. Sängystä noustua lähdin viemään ruusuja maljakkoon ja ikkunan edessä odotti oma syntymäpäivälahja eli nämä ihanuudet: Perfect Home Exclusive kynttilänjalat. Monta vuotta näitä himoinneena, hymy nousi samantien kasvoille. Osa teistä bongasikin nämä jo eilen blogini Facebook- ja Instagram-sivuilta ennakkokuvista.

Asetin ne nyt nän aluksi meidän valkoisen ruokapöydän päähän. Jotenkin ne mielestäni sopivat siihen erittäin hyvin vasten Askon Ornament peiliä. Ensimmäiset kynttilätkin tuli jo kynttilänjaloissa poltettua ja on ne kyllä niin kauniit ja hulppeat. Jatkavat hyvin meillä hyväksi havaittua kromista linjaa. Kynttilänjaloilla on aika hulppea korkeus, joten niitä ei voi sijoittaa mihin tahansa. Aion niitä vielä muutamassa paikassa pyöritellä ja katsotaan mihin ne lopulta asettuvat. Mielestäni ne tarvitsevat aika paljon tilaa, jotta niiden kauneus ja koko tulevat hyvin esiin. 


On ne vaan niin upeat ja näyttävät! Tulleet meille niin jäädäkseen!10 kommenttia

 1. Hei, onko teidän peiliä käsitelty jälkikäteen jotenkin, kun se näyttää kuvissa niin kauniin hopealta? :) meidän peili oli minulle pettymys, se näyttää jotenkin kuluneelta ja väri ei ole ollenkaan hopea vaan sellainen kulunut, joka vivahtaa kultaan ;/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   En ole peilille tehnyt yhtään mitään. On siis ihan alkuperäiskunnossa :)

   Poista
 2. Todella kauniit. Näkisin noissa kukka-asetelmat, sellaiset jotka roikkuu ja täyttää tuon lasiosan.
  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On erittäin hauska idea minkä voisikin joskus toteuttaa :)

   Poista
 3. Ihanat, mutta totta on se, että kaipaavat omaa tilaa ympärilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nämä vaativat ison tilan, jotta pääsevät loistoonsa :)

   Poista
 4. Oikein kauniit ovat! Ja Onnea synttäreiden johdosta! :)

  VastaaPoista
 5. They are beautiful :)

  Melanie xx www.outofstandards.blogspot.fr

  VastaaPoista
 6. Heippa.eksyin blogiisi ja huomasin sinullakin tuon ihanan ornament-peilin.onko tuo peili sitä uudempaa ja kevyempää mallia,vai sitä vanhaa mallia?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.