Teddy Kompaniet pehmeä valkoinen keinulammas

27. kesäkuuta 2014Kun julkaisin muutama viikko sitten kuvia uusitusta vanhemman tyttömme huoneesta, sain kyselytulvan sähköpostiini tästä kyseisestä keinulampaasta, joka esiintyi kyseisessä postauksessa. Ajattelinkin muutaman vastailun jälkeen tehdä tälläisen yleisen postauksen koko lampaasta ja näin vastata kaikille kyselijöille yhteisesti. Toivottavasti te kaikki kyselijät nyt huomaatte tämän postauksen ja tästä olisi teille mahdollisimman paljon apua. Niin ihana ja söpö nimittäin lammas on!

Eli kyseessä on siis huuto.net löytöni. Olin jo aikaisemmin tätä lammasta ihaillut kaukaa Askossa ja Stockmannin valikoimassa, mutta koskaan en sitä raaskinut jostain syystä ostaa. Alkuperäinen hinta tälle keinulampaalle on muistaakseni 149,90€, joten tämä on ollut syy miksi lammas ei ehkä aikaisemmin ollut sitten ajankohtainen. Nyt vihdoinkin bongasin sen huuto.netistä melkein uutena, joten eikun huutamaan lammasta. Lammas sijaitsi vielä aika lähellä mieheni työpaikkaa, joten noutokin onnistuisi.

Minulla kävi mahtava tuuri ja lammas lähti kulkeutumaan mieheni mukana kohti Lohjaa. Olisitte nähneet tyttömme ilmeen, kun ensimmäisen kerran näki lampaan. Hän kävi heti lampaan kimppuun, halaili sitä ja hyppäsi selkään kiikkumaan. Mikä parasta tässä keinulampaassa on, se on valmistettu niin hienosti, että meidän tyttö ei ainakaan ole saanut sitä vielä nurin ja keinuminen on juuri sopivaa. Lammas ei ole kellahtanut eikä keikannut, vaan on hyvin tukevaa tekoa. Lampaassa on myös villa irrotettavissa ja helposti pestävissä.


On se vaan niin söpö ja yksi tyttömme suosikkileluista!


5 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.