Vaaleanpunaiset tytön ulkovaatteet

16. kesäkuuta 2014
Kuumien kelien jälkeen tälläinen kylmempi päivä tuntuu omalla iholla todella kylmältä. Monien vaatteiden päälle pukeminen tuntuu taas niin oudolta, kun on voinut viikon ajan jo liikkua pelkät hellevaatteet päällä. On ollut niin lämmin, että tyttömme ovat nukkuneet päikkäreitä ilman vaatteita. Nyt kun kylmyys taas iski tänne Etelä-Suomeenkin, kerraston vaatteita saa laittaa päälle. Kuulostaa ihan kuin puhuisin jostain talvesta, mutta kun mittari näyttää aamulla +6 astetta niin se tuntuu kyllä ihan syksyltä!

Näitä meidän tyttöjen vaatepostauksia toivotaan joka viikko minulta niin ajattelin nyt laittaa tänne yhden vanhemman tytön "päivän asu" postauksen :) Valitsimme kylmälle päivälle asuksi vaaleanpunaisen kokonaisuuden. Lähdimme käymään vain kaupassa, joten tällä kertaa emme tarvineet kokohaalaria. Takiksi laitoin tytölle H&M:n vaaleanpunaisen ohuen sydäntakin. Päähän valikoitui söpö Facebookin yhdeltä kirpparilta ostamani ompelijan tekemän hauskan kukkapipon ja jalkaan laitoimme tietenkin vaaleanpunaiset / pinkit Converset. Nämä kengät on tyttömme ihan suosikit ja hän käyttäisi niitä sisälläkin, jos vaan siihen lupa tulisi.

Tyttömme kuvausasennot on kuin jostain vaatekatalogista. Oikeasti hän kiemurteli eikä tiennyt miten päin olla, kun äiti taas jälleen kerran valokuvaa. Tyttömme tykkää kyllä esiintyä kameran edessä ja poseeraa omalla tyylillään. Ei tästä hänelle ihan kokopäivätyötä tulisi näin pienellä iällä ;)


P.S. Lisäsin huuto.netin puolelle myyntiin sisustustavaraa. Kohteisiini pääset tästä!!!

4 kommenttia

  1. Ihana pikku tyttö! :) Selvästi mallin ainesta huomattavissa!

    VastaaPoista
  2. Kaunis, suloinen tyttö! <3 Äidin piirteitä paljon :)
    Nina

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.