Voimanlähde treenaamiseen: Kookos-chiavanukas

4. kesäkuuta 2014
Olen täysin unohtanut jakaa teidän kanssa arjen herkkuni, jota nautiskelen kerran viikossa antamaan voimaa ja piristystä arkeen ja treenaamiseen. Tämä voimanlähde on nimittäin herkullinen kookos-chiavanukas, joka on maailman helpoin valmistaa. Tämä vanukas on ihan älyttömän terveellinen ja sitä voi nauttia aamupalaksi, välipalaksi tai ottaa herkkuhetkeksi käyttöön illalla. Chia-siemenet on ollut aina suurta herkkuani, olen vain ne aikoinani unohtanut kokonaan ja nyt taas ottanut viikkokäyttöön. Myös kookos on suurin herkkuni. Voisin sitä lisätä joka ikiseen ruokaan ja kun minulta kysytään kysymys: "Jos saisit nyt syödä ihan mitä vain, mitä ottaisit?", vastaan aina samantien kookosjätskiä!!


Kuten kerroin, tämä vanukasherkku on maailman helpoin valmistaa ja siihen tarvitaan vain neljää eri ainesosaa: kookosmaitoa, banaania, chia-siemeniä ja kookoslastuja. Kookoslastujen tilalla voi käyttää eri hedelmiä tai lisää ne vanukkaan päälle lastujen kanssa. Kookos ja mango ovat kyllä tosi toimiva yhdistelmä.

Tässä todella yksinkertainen resepti:

Kookos-chiavanukkaat

400ml kookosmaitoa
1 kypsä banaani
Kookoslastuja
1dl chia-siemeniä

Soseuta kookosmaito ja banaani tehosekoittimessa. Lisää chia-siemenet joukkoon ja sekoita. Kaada seos tarjoilulaseihin tai -astioihin. Anna vanukkaiden jähmettyä jääkaapissa puolen tunnin ajan. Lisää kookoslastut (ja haluamasi tuoreet hedelmät) annosten päälle juuri ennen tarjoilua.
NAM!


5 kommenttia

 1. Varmasti on herkullista, mutta terveellistä saatikka älyttömän terveellistä ei kyllä ole. Kookosmaidon ja hiutaleiden rasva on suurimmaksi osaksi tyydyttynyttä, joten kolestrolit kattoon ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tuota joskus nauttii niin ei siitä suonet tukkiudu niin pahasti kuin Heseateriasta ;) Kaikki on niin suhteellista :)

   Poista
 2. Minäkin rakastan kookosta! Tein tuota vanukasta ja oli aivan ihanaa!! Rasvastahan se on ja juuri huomasin, että en voi syödä sitä aamulla, tulee etova olo.... nuo chia-siemenet on ihan huippuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ollutkin hyvää :) Itse olen pystynyt aamupalaksikin vetää :D Chia-siemenet on ihan huippuja ja hyviä! Mitäköhän niistä seuraavaksi keksisi? ;)

   Poista
 3. tuo kuulostaa hyvältä! täytyy heti testata! Huomasin, että mainitsit kookosjätskin postauksessa. Olisiko sulla siihen mitään hyvää ohjetta? :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.