Asuntomessut 2014 Jyväskylä suosikkikohde Drama Queen

11. heinäkuuta 2014
Messuilta on kotiin palattu ja olipahan messut. Tulen kirjoittamaan messuista muutaman postauksen, joten toivottavasti teitä tämä aihe kiinnostaa. Tulen jakamaan postaukset teemoittain, mutta tämän ensimmäisen postauksen aihe on ehdoton messusuosikkini. Mainitsin jo viime postauksessa ihastuneeni kuvien perusteella tutustumaani kohteeseen, joka on kerrostalokohde. Kohteesta löytyy yli 100 neliötä ja se on kuvitteellisesti suunniteltu n. 45 vuotiaalle sinkkunaiselle. Kohteen nimi on siis näyttävästi Drama Queen.
Tämä Asuntomessujen kohde oli upea!! Sen on sisustanut lempisisustajani, Milla Alftan. Olen aina pitänyt Millan tyylistä ja kohteista eikä hänen suunnittelema sisustus tälläkään kertaa pettänyt. Tämä kohde oli sisustettu hyvin naiselliseksi ja kauniiksi. Värejä oli käytetty todella paljon, mikä ei kyllä minua haitannut yhtään, päinvastoin. Tämä Asuntomessujen kohde oli mielestäni kaunein ja minulle mieleisin. Bongasin asunnosta pari ideaa meidän omaan kotiin ja värit inspiroivat minua kokeilemaan tiettyjä värejä myös meidän kotona. Bongasin kohteesta upeita ideoita seinille ja varsinkin alta löytyvä taulu sopisi myös meille. Annetaan kuvien puhua puolestaan. Tässä tulee kuvaähky!Mitäs mieltä olette?


Parasta päivässä oli kumminkin tämä hetki!

Minä ja suurin idolini!!


13 kommenttia

 1. Pääsen itse vasta viikon päästä messuille!joten en meinaa malttaa odottaa,Vau mikä kohde!odotan innolla kohteisiin pääsyä😊 tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messut oli todella kivat tänä vuonna ja tarjosivat kyllä melkein jokaiselle jotakin katsottavaa :)

   Poista
 2. Aivan Ihana Asunto <3

  -Niina

  VastaaPoista
 3. Upean ylellinen ja hienostunut kokonaisuus!

  VastaaPoista
 4. Ihan täydellinen :) Mutta kestääkö oikeaa asumista vai olisiko vaan tukikohta bisnesnaiselle, joka viettää pari päivää kk kotona ;) Voiko niin sanoa mutta ehkäpä jo liian luksusta. Vaikka tiedän että nuo asunnothan stailataan messuja varten.
  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä muuttaisin vaikka heti tuonne! Mutta sellainen 550 000€ vaan puuttuu tililtä ;)

   Poista
 5. Asunto on jo pelottavankin naisellinen. Miehet varmaan juokseen karkuun jo ovelta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh! :D Tämä oli suunniteltu kuvitteelliselle 45-vuotiaalle naiselle ;)

   Poista
 6. Sekasikiö. Tuossa ei ollut mitään modernia vaan näytti lähinnä joltain Moskovan lähiön kämpiltä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos, ihania kuvia. Ihan kuin itse olisin ollut messuilla mukana. Tosi ihana seurata blogiasi :) T. Pirjo.
  ps. muutama idea on päätynyt meillekin :)

  VastaaPoista
 8. Myös minun suosikkejani messuilta. Millalla on mahtava tyyli eikä pelkää värejä ja kontrasteja. Tälläisiä koteja toivoisin näkeväni enemmän myös suomalaisien sisustuslehtien sivuilla valkoisten seinien ja kirkkaiden kontrastivärien sijaan. Kodikas ja ennenkaikkea tunnelmaa! Hyvä Milla!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.