Asuntomessut Jyväskylässä - lastenhuoneet!

25. heinäkuuta 2014

Tämän vuoden Asuntomessut tarjosivat meille katsojille todella paljon erilaisia lastenhuoneita näytille. Itse lapsellisena vanhempana olin hyvin mielissäni nähdessäni tämän vuoden messukohteiden lastenhuoneet. Kaikkien kohteiden lastenhuoneet oli nimittäin hyvin erilaisia ja tarjonta oli aika laaja. Itsekin sain näistä huoneista kaksi kivaa ideaa, mitkä olisi kyllä kiva toteuttaa muutaman vuoden päästä tyttöjemme huoneisiin, sitten kun he ovat kasvaneet tarpeeksi. Värejä oli tänä vuonna käytetty reilusti ihan valkoisesta mustaan, vaaleanpunaisesta punaiseen, hempeitä pastellivärejä ja rohkeita, vahvoja värejä. Hyvin jokaiselle jotakin ja mukaillen talojen teemoja. 

Pinnasängyllisiä huoneita ei tänä vuonna ollut niin paljoa kuin edellisinä vuosina, vaan tänä vuonna huoneet oli rakennettu hieman isommille ja vanhemmille lapsille. Huoneita löytyi hyvin sekä tytöille että pojille. Tässä olisi jatkeena hieman kuvia eri talojen lastenhuoneista. Toivottavasti bongaatte kuvista jotain kivoja yksityiskohtia ja ne tuovat teillekin inspiraatiota, jos mielessänne olisi vaikka lastenhuoneen muutos tai ihan vain tekstiilien vaihtaminen/ uusiminen.


Sellaisia ihania lastenhuoneita tämän vuoden Asuntomessuilla!


9 kommenttia

 1. Ihania lastenhuoneita! <3 Täydellisin oli tuo valko-harmaa-vaaleanpunainen pitsiunelma mustalla lattialla.

  Muuten, saako kysyä, millaisella kameralla (ja objektiivilla) nämä kuvat on kuvattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ihan perus Canon 1100D kamera, mutta näitä kuvia ottaessa objektiivina käytin laajakuvaobjektiivia.

   Poista
 2. Satutko tietämään, mistä neljännen kuvan (perhoset seinällä) huoneen matalat lipastot ovat? Metsästän juuri sellaisia pojan huoneeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohteessa luki, että kalusteet on Askosta ja kiintokalusteet Kvikin. Eli voisi olla siten Kvikin valikoimasta.

   Poista
  2. Kiitokset! Löytyi Askon sivuilta ja vielä tarjouksesta! :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
  3. Mahtaisitko tietää vielä kyseisen huoneen kattolampusta enempää? :) on todella ihana ja kiinnostaisi mistä moisen voisi hommata!

   Poista
 3. On monta kertaa pitänyt kysyä että missä käyt laitattaa kyntesi? Ne on aina niin huolitellun näköiset. :)

  VastaaPoista
 4. En malta odottaa, että pääsen näitä messuja katsomaan... mennyt ihan liian myöhäiseksi tämä lähteminen kun töiltä ja muilta kesäohjelmilta ei ole ennättänyt. Mutta nyt lauantaina mies lupaili ajeluttaa sinne :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.