Jyväskylän Asuntomessut 2014: makuuhuoneita

13. heinäkuuta 2014
Asuntomessuilta löytyi tänä vuonna todella monta kaunista makuuhuonetta. Itse tykkään panostaa makuuhuoneeseen, vaikka makuuhuoneessa ei paljoa vietetä aikaa muuten kuin nukkuen. Mutta esimerkiksi me miehen kanssa tykkäämme iltaisin vain makoilla sängyssä ja lukea kirjoja. Eli me vietämme mieluusti aikaa sängyssä rentoutuen ja oli kiva nähdä, että Asuntomessukohteissa oli jaksettu panostaa kauniisiin makuuhuoneisiin. Tänä vuonna messujen makuuhuoneista löytyi paljon pastellivärejä, hauskoja yksityiskohtia, mutta mielestäni ei mitään uusia ideoita. Jo aikaisemmin esittelemässäni Drama Queen- kohteessa oli kauniisti toteutettu sängyn yläpuolelle valkoinen tekstiilikatos, josta tykkäsin todella paljon. Se toi makuuhuoneeseen täysin uuden ilmeen. Myös täysin musta taustaseinä yhdessä kohteessa toi hieman dramatiikkaa ja syvyyttä makuuhuoneeseen. Lennolin tekstiilejä ja Kylie at Home- sarjaa näkyi muutamassa kohteessa. Mutta pitemmittä puheitta tässä olisi paljon kuvia messujen eri makuuhuoneista!


Sellaisia makuuhuoneita. Löytyikö tästä joukosta yhtään teidän makuun sopivaa?


10 kommenttia

 1. Oi, kaikissa on jotain ihanaa ja kaunista, mutta muutama oli kaikin puolin mieleeni! Olen itse menossa parin viikon päästä asuntomessuille, ja näitä kuvia katsellessa odotus vain kasvaa! :)

  http://hyvanmielanajatuksia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella kivat messut tänä vuonna! Tykkäsin ja odotin niin kovin enkä pettynyt! :)

   Poista
 2. Ihan mahtavia sisustuksia. Ja nuo Lennol:n tyynyt ovat niin huikeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lennolin tyynyt on kyllä niin kauniita, varsinkin kun niitä on paljon aseteltu sängylle :)

   Poista
 3. Onpa kauniita makuuhuoneita! Olisi kiva kuulla millainen kaupunki Jyväskylä mielestäsi oli? Itse en ole siellä koskaan käynyt. Innolla odotan lisää messujuttuja.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyväskylä oli todella kaunis kaupunki. Viihdyimme todella hyvin kyseisessä kaupungissa :)

   Poista
 4. Entä olitteko messuilla lapsien kanssa vai ilman? Mietin, että kannattaako 3 ja 4 vuotiasta ottaa mukaan, onko hankala liikkua jne? En siis asuntomessuilla ennen ole ollut, tänä vuonna ensimmäistä kertaa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me olimme ihan ilman lapsia, koska messuilusta ei olisi tullut yhtään mitään lapsien kanssa. Niin paljon rappusia, asioita mihin ei saa koskea, niin meidän 8kk ja 1v8kk kanssa siitä ei yksinkertaisesti olisi tullut mitään :D

   Poista
  2. No niin vähän pelkäsinkin.:D Onneksi meillä on hieman isommat lapset, joten toivottavasti jaksaisivat! Ollaan nimittäin koko poppoo lähdössä, katsotaan mitä tulee.;) Huomenna starttaa auto kohti Jyväskylää!:)

   Poista
 5. Iiih tuo eka makkari on kyllä niin upea! Ja nuo yöpöydät, wau! Koko Drama Queen -huoneisto oli kyllä upea tuolla toisessa postauksessasi. Aivan tulee alemmuuskompleksi kun katselee omaa sisustusta... :D Tuleehan se nyt muutenkin monesti mutta nyt varsinkin. xD

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.