Kohti Asuntomessuja!

10. heinäkuuta 2014
Täällä ollaan jo matkaan startattu kello 6.00 ja auton nokka suunnattu kohti Jyväskylää ja siellä olevia Asuntomessuja. Tätä hetkeä on taas vuoden verran odotettuja vihdoinkin se on koittanut. Tänä vuonna herätys oli hyvin aikaisin, jotta kerkeisimme pressipäiville kymmenen jälkeen. Luin jo viime viikolla ilmestyneen Deko-lehden kannesta kanteen monta kertaa, koska lehden teemana oli Asuntomessujen kaikkien kohteiden esittely. Lehti on siis hyvin tarkkaan opiskeltu ja suosikkikohteiden numerot merkattu huolellisesti ylös. Eniten kuitenkin ehkä odotan muiden lempibloggaajien kohtaamista. Olen tavannut muutaman sisustusbloggaajan aikaisemmin, mutta nyt tulisin näkemään uusia bloggareita luonnossa. Mahtavaa!!


Kohde: Drama Queen Asuntomessut 2014


Joten lauantaista lähtien on tiedossa muutama messuaiheinen postaus jos se vaan teitä kiinnostaa. Tulen esittelemään suosikkikohteeni ja hieman talokohteiden huoneita teemoittain. Joten palaillaan viikonloppuna! Omilta Instagram-sivuilta tulette löytämään jo tänään kuvia messuilta. Katsotaan pitävätkö ennakkokuvat ja suosikiksi kuvien perusteella muodostunut kohde Drama Queen suosikkitittelinsä näkemisen jälkeen.

Kuvat: YIT/Pinterest

1 kommentti

  1. No vitsit kun oisin tiennyt et säkin oot hoodeilla niin oisin tullut vähän aiemmin paikalle! :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.