Nuoremman tytön huoneen valokuvaseinä ja uusi lelukori

23. heinäkuuta 2014
Monet tarkkasilmäiset onnistuivat bongaamaan sänkykatos-postauksesta aikaisemmin tekemäni valokuvaseinäm nuoremman tyttömme huoneesta. Seinä tuntui maalauksen jälkeen hyvin tyhjältä, joten päätin tehdä seinälle valkoisista kiekuraraameista valokuvaseinän. Aluksi ajattelin asettaa vain muutaman kuvan seinälle, mutta päätin sitten lisätä vielä enemmän kuvia mukaan. Enemmän kuvia tuntui tässä projektissa paremmalta ja seinälle tulee vielä ilmestymään muutama kuva syksyllä lisää, mutta siitä sitten syksyllä enemmän. Nyt seinältä löytyy valokuvia meidän jokaisesta perheenjäsenestä.
Myös uusi lelukori löysi paikkansa tytön huoneesta, kun onnistuin vihdoinkin bongaamaan sopivanlaisen korin Kodin1:stä. Kauan etsiskelin ja huutelin harmaan korin perään, mutta lopulta tämä vaalea kori olikin mieluisempi vaihtoehto. Kori on tarpeeksi, jotta sinne mahtuu paljon leluja. Nyt asetin koriin Lennolin valkoisen turkishuovan ja muutaman söpön pehmolelun. Nuoremmalle tytölle ei ole vielä onnistunut kerääntymään leluja niin paljoa kuin vanhemmalle tytölle, joten korissa olevat asiat saavat olla ihan rauhassa korissa jonkin aikaa.9 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.