Nuoremman tytön prinsessamaja ja ensimmäinen hääpäivä!

17. heinäkuuta 2014Nuorempi tyttömme tai oikeastaan kummatkin tytöt ovat saaneet ihan uuden jutun kotiinsa, kun vihdoinkin meille saapui Elloksesta tilaamani valkoinen katos. Oikeasti tämä valkoinen tekstiilikatos on sänkykatos ja tarkoitettu sängyn yläpuolelle mihin olinkin sen ajatellut laittaan, mutta kun vanhempi tyttömme näki katoksen, hän ihastui siihen kovin. Asetin sen aluksi nuoremman tyttömme huoneeseen verhotankoon kiinni ihan huvikseni, että saisin asennettua sillä välin katoksen kattoon. Kun lähdin hakemaan tarvittavia tarvikkeita varastosta, oli vanhempi tyttömme kerennyt huomaamaan katoksen ja meni heti sen sisään oleilemaan.
Niinpä tästä kaikesta huvittuneena päätin jättää kyseisen katoksen oleilemaan joksikin aikaa tuohon kulmaan. Siitä on tullut tyttöjen lempipaikka leikkiä ja oleilla ihan kahdestaan. Monet leikit on "majan" sisällä leikitty ja vanhempi tyttömme on huomannut sen hyväksi piilopaikaksi kaikille leluille ja esimerkiksi ulkokengille :) Välillä on niin hauskaa seuraa tyttöjemme leikkimistä, kun he eivät toisiaan sanallisesti ymmärrä, mutta silti heillä on joku korkeampi yhteys toisiinsa. Sellaista kikatusta ja ääntä heistä lähtee, kun he keskenään leikkivät! Eilenkin tytöt menivät juuri kyseisen katoksen sisään piiloon ja olivat siellä aluksi ihan hiljaa, kunnes hirveä kikatus alkoi. Myös äitiä alkoi hymyilyttämään.
Leikit siis jatkukoon vielä hetken tässä paikkaa!

Tänään onkin meille erittäin tärkeä päivä, kun vietämme ensimmäistä hääpäiväämme. Kahden vesirokkopotilaan kanssa se menee kotona viettäen, mutta onneksi pääsimme aamulla kahdestaan aamupalalle. Iltaa jo odotellessa, milloin pääsemme uudemman kerran viettämään yhteistä laatuaikaa tyttöjen mentyä nukkumaan. Tiedossa romanttista yhteisoloa, hyvää ruokaa ja House of Cards! :)3 kommenttia

  1. Wau! Melkein haluais itsellekin tuollaisen :)

    VastaaPoista
  2. Ihanille prinsessoille ihana maja <3. Meidänkin prinsessat hihkuivat ihastuksesta :). Hyvää hääpäivää!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.