Olohuoneen uusi ilme ja väriä!

20. heinäkuuta 2014Apua!

Nyt se on nimittäin tehty! Kauan asiaa pohtineena ja eri värejä pyörittäneenä, meidän olohuoneen yksi seinä on saanut uuden värin. Ja voi että, miten olohuoneen ilme muuttui mielestäni paljon. Parempaan suuntaan! Kokovalkoinen olohuone ja koti on suurin unelmani niin kauan, kun muistan sisustuksesta olleeni kiinnostunut. Nyt kokovalkoista kotia n. puolen vuoden ajan katsoneena olen valmis muutoksiin. Ja muutoksia onkin jo tapahtunut monessa huoneessa värien puolesta. Nyt kun katselen aikaisempia suunnitelmiani huoneiden osalta, huomaan hakeneeni täysin valkoista linjaa. Siitähän olin aina unelmoinut ja sitä toivonut.

Nyt kun olemme tosiaan 1/2 vuoden ajan tässä kodissa asuneet, olen huomannut kaipaavani väriä seiniin. Mutta tämän tiesin jo silloin, kun kotia suunnittelin. Olen jo aikaisemmin kirjoittanut, että aluksi haluan jättää kaiken valkoiseksi ja rauhassa miettiä sitten oikeita värejä. Nyt olen vihdoinkin tullut päätökseen olohuoneestamme. Kokovalkoinen olohuone saa väistyä ja hetkeksi tilalle saapuu yhteen seinään tämä kaunis, lämmin Tikkurilan väri. Väri on luonnossa harmaan ja lilahtavan sekoitus. 

Itse olen niin tyytyväinen värin valintaan! Olohuone muuttui täysin ja päätin nyt ottaa askeleen kerrallaan ja laittaa väriä vain yhdelle seinälle tv-tason taakse. Ja kyllä se olikin hyvä päätös. Nyt tv-taso ja sillä olevat esineet erottuvat todella hyvin seinästä. Kirjoitinkin jo aikaisemmin pelkääväni maalausprojektin karkaavan käsistä, kun siihen fiilikseen kerrankin pääsee. Niin on kohta nimittäin tapahtumassa, koska väri alkaa väkisinkin leviämään olohuoneen jokaiseen seinään. Huvittaisi niin paljon kokeilla maalata koko olohuone tällä kauniilla värillä. Nyt aion kumminkin pari viikkoa asiaa pureskella ja katsoa muuttuuko mieli vai ei. Tv-tason taustaseinästä olen niin tyytyväinen! Vielä seinän reunoja tarvitsee siistiä, mutta sitten seinä on valmis.
34 kommenttia

 1. Todella kaunis sävy ja seinää vasten olevat esineet tulevat esiin edukseen. <3

  VastaaPoista
 2. Mahtava sävy! Jotakuinkin samaa sävyä on meilläkin olohuoneen tehosteseinä. :)

  VastaaPoista
 3. Mikä on maalin nimi/sävy? On tosi kaunis ja sopii valkoiseen kotiin upeasti!

  VastaaPoista
 4. Pehmeä harmaan väri tuo enemmän tyylikkyyttä muutoin valkoiseen huoneeseen ja siten valkoisuus korostuu hyvällä tavalla. Meillä kävi myös noin, että muutaman hetken kun asui valkoisuudessa, alkoi kaipaamaan väriä ja siten sai huoneeseen lämpöä ja tunnelmaa. Tyttäreni makuuhuone on aika lähellä tuota sävyä ja hän on ollut tyytyväinen, koska harmaaseen sopii moni väri yhdistettynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on kaunis väri ja tämä meidän on sekoitus harmaasta ja liilasta :)

   Poista
 5. Kivasti nuo valkoiset huonekalut erottuvat seinältä. Kokovalkoisuus saattaa olla hieman kolkko, joten vähän väriä sopii kyllä teidän taloon. Meilläkin on kaikki seinät maalattu. Ne on helppo maalata päälle jos kyllästyy. Hankalampi ois alkaa tapettia repimään ja tapetoimaan. Nykyään on niin kivoja maaleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :) Ja aina ne seinät saa takaisin valkoisiksi :)

   Poista
 6. Vau,niin kaunis!ehdottomasti olo hune muuttui paremman näköiseksi😊

  VastaaPoista
 7. Todella upea <3 Ihana sävy!

  VastaaPoista
 8. Ihana sävy, mikä maali ja sävy? Haluaisin samaisen sävyn meille olohuoneeseen.

  VastaaPoista
 9. Iihana! :) meille tulossa todennäköisesti yksi olohuoneen seinistä vaalean beigeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vaalean beige on varmasti huippuvalinta :) Beige on niin kaunis väri <3

   Poista
  2. Beigen sävyksi suosittelen Tikkurilan shaali- sävyä. Niin kaunis!

   Poista
 10. Todella kaunis väri ja oli erittäin onnistunut muutos! :) Luulin itse pitkään haluavani asua kokovalkoisessa kodissa, mutta rakastan niin paljon harmaata, että juuri loppuneen rempan myötä koti on nyt valko-harmaa mustin ripauksin. Yksi tehosteseinä on mieleeni ja teilläkin tuo toimii todella hyvin! Toi mielestäni lisää mielenkiintoa kotiinne, oikein hyvä värivalinta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Blondi! :) Joo valkoinen alkaa vaan loppujen lopuksi kyllästyttämään ja pieni fresh-maali ei ole pahitteeksi ;)

   Poista
 11. Hieno väri, sopii kotinne tyyliin :) Ensi kerralla kannattaa irrottaa listat sekä pistorasioiden/katkaisijoiden kehykset ja ostaa kunnon rajaaja, että saa siistin jäljen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse asiassa käytin juuri tätä taktiikkaa ja juuri rajaaja falskasi sen verran, että tuo yksi reuna jäi tuollaiseksi. Ikinä ei ole aikasemmin falskannut. Mutta kiitti vinkistä ;D

   Poista
 12. Ihana sävy, todella hyvä valinta!

  VastaaPoista
 13. Moikka! Mikä sävy teidän nuoremman tytön huoneeseen tuli? Tosi hyvä beige! Terv. Maikki

  VastaaPoista
 14. Meillä on sama sävy olohuoneen tehosteseinässä, on kyllä kaunis väri <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.