Olohuoneen uusi sohvapöytä by Riviera Maison

4. heinäkuuta 2014
Muistatteko kuinka olen jo pitkän aikaa etsinyt täydellistä sohvapöytää? Vanhaan asuntoomme löysin täydellisen Kartellin Invisible Side pöydän pieneen olohuoneeseen, mutta valitettavasti tämä kyseinen pöytä oli liian pieni nykyiseen olohuoneeseemme. Niinpä olenkin jo helmikuusta asti metsästänyt täydellistä sohvapöytää, joka olisi tarpeeksi iso ja näyttävä. Olin myös jotenkin viehättynyt pyöreisiin sohvapöytiin ja sellaista lähdin helmikuussa tosimielellä etsimään.
Minua onnisti vihdoinkin toukokuussa, kun bongasin tämän Riviera Maison Medina Coffee Table - pöydän yhdestä nyt lopetetusta blogista. Ihastuin pöydän ulkonäköön ja muotoon sen verran, että lähdin heti googlailemaan pöytää ja päädyin Riviera Maisonin omille nettisivuille. Sieltä tarkastin pöydän mitat ja lähdinkin ajamaan kohti Vantaan Cobelloa. Heidän myymälästään löysin kyseisen pöydän ja kotiutinkin sen meille. Pöytä oli juuri niin kaunis luonnossa kuin se oli kuvassakin. Pöytään tulee mukaan jatkovarsi, jolla pöytää voi säätää kahteen eri korkeuteen.

Me säädimme pöydän alemmalle tasolle, jolloin se on samalla tasolla kuin sohvammekin. Pöytä on kaunis ja ihan kuin tehty meidän olohuoneeseen. Nyt olenkin ajatellut tilaa vielä toisen samanlaisen pöydän sovitukseen kotiimme ja kokeilla, jos asettaisin kaksi pöytää vierekkäin. Haluan ensin kokeilla ja varmistaa, ettei olohuoneestamme tule liian ahdasta ja että pöydät eivät ole liian leveät vierekkäin. Tätä en kyllä usko, mutta parempi on ensin kokeilla. Jos vain jostain myymälästä onnistuisin tämän pöydän vielä bongaamaan niin hakisin sen meille varmaan pysyvästi.

Nyt kun olohuoneestamme löytyy kasvavassa määrin näitä kromin/hopean värisiä sisustusjuttuja niin pieni kutkutus tuon tv-tason takana olevan seinän maalaamisesta alkaa pahasti leviämään. Mieleni tekisi maalata tuo kyseinen seinä kauniilla harmaan sävyllä, jolloin olohuoneen ilme muuttuisi täysin. Ja jos väri ei kumminkaan vastaisi toiveita niin voisihan seinän maalaa takaisin valkoiseksi. Nyt tarvii laittaa mietintämyssy päähän ja pohtia seinän kohtaloa.26 kommenttia

 1. Hieno pöytä!
  Oisko seinä hieno hopeanharmaana efektimaalilla maalattuna?

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis sohvapöytä! Oon ihan shokissa vieläkin kuinka henkeäsalpaavan kaunis kapsistus se onkaan. Ja sopii teidän muuhun sisustukseen loistavasti. Oon ehkä vähän kade ;) Onnittelut erinomaisesta löydöstä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Itse ihastuin pöytään niin ja haaveilen toisesta vanhan viereen ;)

   Poista
 3. Ihana pöytä - sopii sisustukseen ja tilaan hienosti!!

  VastaaPoista
 4. Teidänkin olohuoneen tv seinään sopisi tuo Valkoinen Harmaja -blogin Suvin taiteilema Kalklitir-maalilla tehty betonimainen seinä. Kaunis olohuone teillä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kävi minunkin mielessä kun näin Suvin päivityksen Instagramissa :)

   Ja kiitos <3

   Poista
 5. Upea! <3 Tämä sopiikin paljon paremmin kuin se Kartellin pöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo se Kartell oli aivan liian pieni tähän tilaan :)

   Poista
 6. Sopii kyllä täydellisesti teille!! :) Ihan pakko kuitenkin kysäistä käytännön aspektia liittyen sohvien ja sohvapöydän etäisyyksiin. Itse miellän sohvapöydän "tarpeellisena" pitää siinä kaukosäätimiä (niin rumia kuin ovatkin!), teemukia telkkaria katsellessa, läppäriä kirjoittaessa, lautapelejä pelaillessa, jalkoja..;) Eikö pöytä tunnu olevan yhtään kaukana sohvista...? :)

  Harmaa on oma lemppariväri ja näkisin, että se sopis myös teidän olkkariin oikein hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Meillä sohvapöytä ei ihan toimi sellaisena kuin teillä. Kahden pienen lapsen kanssa kun välillä joutuu hieman kompromisseja tekemään ;) Jos pöydälle asettaa teekupin niin satavarmasti vanhempi tyttömme poimii sen pöydältä mukaan. Eli pöydällä ei sellaista virkaa vielä meille ole kuin sinulle :D Sitten kun tyttömme ovat kasvaneet niin sitten asetamme sohvat lähemmäksi toisiaan, sitä niin odotellessa :D

   Poista
 7. Mistä tuo ihana matto on kotoisin? :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana pöytä ja muutenkin sinulla on todella kaunista!

  VastaaPoista
 9. Upea!!! <3 Ja varmasti sopisi tehosteseinä olkkariin, ainahan sen saa takas jos ei ole hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin. Jos seinä ei olisikaan maalauksen jälkeen mieleinen, saa sen aina takaisin valkoiseksi :)

   Poista
 10. Minä maalaisiin mieluummin ikkunaseinän,tällöin verhot ja koko kalusto saisivat kauniin taustan. Valkoisuus korostuisi! -Maarit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :) Itse ajattelin tv-tasoseinän tarvitsevan maalia, mutta pelkään sen maalaessani että maalausurakointi voi levitä muihinkin seiniin ;)

   Poista
 11. Oi, pöytä on mielettömän upea ja sopii kotiinne täydellisesti! Eco Metallic hopeanhohtoinen tapetti voisi näyttää myös kivalle tv-taso seinällä :)

  VastaaPoista
 12. Ihana pöytä! Ja Teidän Kartellikin sai hyvän kodin. ;) Terkkuja Turusta! :)

  VastaaPoista
 13. Hei - huomaan, että olohuoneesta tv-tason päältä on saanut väistyä Cabochen pöytävalaisin. Oletko sen uudelleensijoittanut jonnekin ja miksi se sai lähteä? Sopi kuin nenä päähän tuohon :)

  /Hanna

  VastaaPoista
 14. Voi vitsi miten ihana pöytä. Tahtoisin. <3 Ei vaan ehkä sovi meille :( kun talo ei ole uutuuden uutukainen :/

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.