Olohuoneen uusi tulokas: Ikean Kivik tuoli

2. heinäkuuta 2014
Ajattelin pitkästä aikaa kurkata hieman meidän olohuoneen puolelle ja varsinkin yhteen tiettyyn nurkkaan, jossa majailee tällä hetkellä uusin löytöni. Vanhat lukijat muistavat meillä olohuoneessa olevan Ikean Kivik- sohvat valkoisina kolmen ja kahden istuttavina. Meidän Kivikit ovat vielä sitä vanhaa tuotantoa ja vanhaa Blekinge-kangasta. Nythän Ikea uudisti Kivik-sarjaa niin, että tämä meidän valkoinen kangas muuttui uuteen valkoiseen ja väri ja kangas ei ole ihan sama kuin vanha kangas. Siksi lähdinkin netin eri kirppiksiltä etsimään lisää tätä vanhaa sarjaa. Olen jo kauan haaveillut yhden istuttavasta osasta ja nyt sille vihdoinkin löytyi paikka meidän olohuoneesta.

Kauan jouduin tori.fi ja huuto.net- sivuja seurailemaan ennen kun löysin sopivan 1-istuttavan osan, joka sijaitsisi tarpeeksi lähellä kotiamme. Puolen vuoden jälkeen bongasin huuto.netistä Keravalta hyvän vaihtoehdon. Ei kun huuto päälle ja voitto tuli erittäin hyvään hintaan. Kävimme veljeni kanssa hakemassa tuolin kotiin ja nyt se oleilee olohuoneemme terassin puoleisessa kulmassa. Tarkoitus olisi vielä hankkia tuolille kaveriksi pikkuinen pöytä, johon voi kahvikupin ja kirjan sijoittaa. Tästä kulmasta tuli heti suosikkini ja paras bloggauspaikka. Tässä kuvaa miltä kulma näyttää tällä hetkellä!

Ihana löhöpaikka!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.