Olohuoneen valkoinen Chic-matto esittelyssä

30. heinäkuuta 2014
Voi kuinka paljon olenkaan saanut kyselyä meidän olohuoneen uudesta valkoisesta matosta. Ajattelin taas näin yleisen postauksen muodossa vastata teille kaikille kysymiinne kysymyksiin. Eli ostin maton jo viime vuonna valmiiksi uuteen taloomme ja silloin sitä myi vielä Isku. Nyt kyseinen liike ei enää tätä mattoa myy, mutta varmasti etsimällä löytää jälleenmyyjiä, joilta tätä mattoa löytyy. Meidän matto on siis väriltään ihan valkoinen. Mattoa löytyy valkoisena, mustana ja harmaana, mutta koin valkoisen värin olevan täydellinen meidän olohuoneeseen.

Mattoa löytyy muistaakseni kolmessa eri koossa ja tämä meidän matto on suurinta kokoa, eli 160cm x 230cm. Halusin olohuoneeseemme ison maton ja otin tämän isoimman koon ettei sitten jää jälkeenpäin harmittamaan liian pieni matto. Mattoon on ommeltu ihanan pehmeän ja silkkisen tuntuisia lankoja ja ne kaikki ovat tässä valkoisessa värissä saman värisiä. Matto on ihanan pehmeän tuntuinen. Kun sen päältä kävelee paljain varpain, tuntuu kuin kävelisi jonkun ihanan silkkisen lankakeon päältä. Matto on siis erittäin mielyttävän tuntuinen.


Kun ostin maton, tuuletin sitä aluksi ennen kun asetin sen olohuoneen puolelle. Matto haisi hieman epämielyttävälle ostaessa, mutta haju lähti päivässä pois. Lankoja matosta on irronnut aika kiitettävästi alussa. Eli ihan irtoamatonta laatua ne eivät ole. Matto on näin kolmen kuukauden jälkeen pysynyt hyvin valkoisena ja tyylikkäänä vaikka siihen on kaatunut juomaa, tippunut ruokaa ja roiskunut jopa verta lapsemme suusta kun hän kompastui nuorempana jalkoihinsa. Kaikki roiskeet ja liat on samantien irronnut matosta tekstiilin puhdistuaineella. Ei siis tarvitse lapsiperheessä pelkää valkoista väriä ja maton puhdistamista.

Toivottavasti tämä postaus vastasi teidän kaikkien kysymyksiin!4 kommenttia

 1. Moikka! :) Ihana matto kyllä, voi että kun jostain löytäisi.. Hei, onko noi Ikean kaapit tuossa samat kuin tämä: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S59013114/#/S29013120 ? :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on ollut olohuoneessa sama matto samassa koossa, mutta harmaana! Oikeastaan se on greigenkirjava, sillä siinä on sekaisin valkoisia ja eri sävyisiä greigejä lankoja. Nyt se on meille liian pieni ja olen halukas myymään sen.

  VastaaPoista
 3. Edellinen kirjoittaja jatkaa: sattuuko täältä löytymään mahdollista uutta kotia tuolle hurmaavan kauniille matolle? :) Sijaitsee Etelä-Suomessa!

  VastaaPoista
 4. Jos on hyvässä kunnossa niin laitapa mulle viestiä, kuva, mitat ja hinta niin käyn mittaamassa meidän tulevan ulkosaunatuvan lattian. kaijaika@netti.fi

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.