Siirtonurmi paikallaan ja arvonnan voittaja!

21. heinäkuuta 2014
Olen täysin unohtanut päivittää tänne meidän pihan tilannetta. Siitä onkin jo hetki aikaa, kun päivittelin tänne maatöistä ja tuijien istuttamisesta. Meidän pihaprojekti on edennyt todella hienosti ajallaan ja pihamme on nykyään ihan eri näköinen kuin pelkkä multakasa mitä se vähän aikaa sitten vielä oli. Olimme jo pihaamme suunnitellessa päättäneet tilata siirtonurmen, koska se oli meille paljon helpompi ja varmempi tapa saada piha nopeasti leikkikuntoon pienille lapsillemme. Tilasimme nurmikon n. viikkoa ennen toimitusta ja se saapui pihaamme sovitusti istutusta edeltävänä iltana. Onneksi päivä ennen istutusta oli aika kylmä, jolloin nurmikko säilyi erittäin hyvin pihallamme istutukseen asti. Jos edelliseksi päiväksi olisi luvattu kovia helteitä, olisi nurmikko tarvinut laittaa paikalleen samantien saapuessaan.

Istutus oli kyllä hyvin nopeaa hommaa, kun sitä oli aluksi kaksi ihmistä eli minä ja mieheni tekemässä ja puolivälissä saimme vielä avuksi minun isäni ja ihanan naapurin miehen. Kiitos siis isälleni ja vastapäiselle naapurillemme Eerolle!! Korvaamaton apu. Nurmikon rullaamisessa paikalleen meni edellisenä iltana 3 tuntia ja seuraavana päivänä 4 tuntia. Eli meidän kokoiseen pihaan eli noin 300m2 meni yhteensä 7 tuntia aikaan kärräämiseen, mullan tasoittamiseen ja nurmikon paikalleen laittamiseen.

Nyt meillä on hieno nurmikko valmiina, jossa ohjeiden mukaan pystyi samantien istuttamisen jälkeen kävellä. Meillä kävi kasteluiden osalta aivan mahtava tuuri. Nurmikkoahan tulee kastella kuumalla säällä joka päivä, jotta nurmikko ei pääse kuivumaan ja palamaan. Nurmikko tarvitsee myös paljon kastelua, jotta se pääsee maatumaan ja juuret pääsevät syvälle maahan asettumaan. Kuten mainitsin, meillä kävi upea tuuri säiden osalta, nimittäin tärkeimmän kahden viikon aikana vettä satoi melkein joka päivä. Miten sateiset kelit sattuivatkin osumaan juuri oikeaan aikaan? 20 päivän aikana kastelimme nurmikkoa tasan 3 kertaa ja vettä säästyi näin huomattava määrä. Omilla Facebook-sivuillani esitin toiveen ihan vitsimielellä, että nyt voisi sataa suoraan putkeen kaksi viikkoa ja hups, niin kävikin. Yksi urakka on taas takanapäin ja seuraavaksi jatkamme terassin laajennuksen kimpussa.


Ja seuraavaksi arvonnan voittajaan. Arvonta on suoritettu ja Emma´s & Mama´s arvonnan voittaja on.. piitu! Otatko piitu minuun yhteyttä blogini sähköpostiin niin saadaan valintasi perille! Voiton lunastamiseen on keskiviikkoiltaan asti aikaa ja sen jälkeen arvon uuden voittajan jos piitu ei ilmoittaudu.

2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.