Suomea ympäri asuntoautolla, apua!

28. heinäkuuta 2014Me teimme täksi kesäksi hyvin odottamattomia päätöksiä kesäloman suhteen. Nimittäin päätimme elämämme ensimmäistä kertaa vuokrata asuntoauton viikon ajaksi käyttöömme. Itse olen hyvin tottunut asuntoauton käyttäjä, koska minun vanhemmillani on ollut asuntoauto niin kauan kun itse muistan. Itse olin 15-vuotias, kun vietin ensimmäisen kesän Suomessa. Sitä ennen vietimme joka kesän asuntoautolla kierrellen ympäri Eurooppaa. Olen siis käynyt vaikka missä Euroopan maissa ja asuntoautolla matkustaminen on hyvin tuttua juttua. Mieheni on taas hyvin kokematon asuntoauton käyttäjä. Hän on yhdet polttarit auton kanssa käynyt läpi, siinä kaikki.
Tulemme olemaan tien päällä ja matkassa viikon verran, jonka aikana vierailemme Tampereella, Ähtärissä, Vaasassa, Porissa ja Naantalissa. Minulla on tunne, että tästä tulee hyvin ikimuistoinen retki. Katsotaan mihin asti meidän perhe selviytyy. Osa mieheni sukulaisista on hyvin epäileväisiä meidän reissun onnistumisesta, mutta minä ainakin lähden hyvin luottavaisin mielin matkaan. Mistäs sitä tietää, jos tässä vaikka matkan jälkeen nousee kova asuntoautokuume?


Eli jos olette itsekin liikkeellä ja onnistutte meidät jostain bongaamaan niin tulkaa ihmeessä esittäytymään! :)


14 kommenttia

 1. Kuulostaa kivalta. Mä olen lapsuuteni kesät viettänyt perheen kanssa asuntovaunussa Suomea kierrellen. Ja haaveilen että nyt oman perheen kanssa tehtäisiin samoin. Ehkä muutaman vuoden päästä kun lapsetkin taas vähän vanhempia. Mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 2. Tulee varmasti hieno reissu! :D Ollaan porukoitten kanssa kierrelty mun lapsuudessa kans ympäri eurooppaa 10 kesää ja nyt, kun oon muutaman kesän tässä ollu vaan "aikuisena töissä" ilman sen kummempia kesälomia, niin kaipuu reissuille on aika kova.. Mut ens kesänä aion lähtee kans ford kaalla! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipuu oli itsellä ja tosi kova. Katsotaan miten meillä reissu menee :)

   Poista
 3. Mukavaa reissua! Me olimme vasta viikon asuntoautolla reissussa. Mukavaa oli, vaikka loppureissusta alkoi tuntumaan että hieman kaipaisi välillä omaakin rauhaa.

  VastaaPoista
 4. Porissa sitten ehdottomasti pelle hermannin puistoon Kirjurinluotoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että ei keretty puistossa käymään, kun vettä satoi kaatamalla :D

   Poista
 5. Koukatkaa hieman suunnitellulta reitiltänne ja käykää Kauhavan Alahärmän Powerparkissa! Tien varrellakin on enemmän nähtävää (mm. kilometrien mittainen, kaunis peltolakeus hieman ennen Powerparkkia) kuin Seinäjoki-Vaasa välillä. Powerpark on ihana ja erilainen huvipuisto, jossa on noinkin pienille lapsille vaikka kuinka paljon laitteita. Ja paikka on rakennusten ja istutusten takia todellakin näkemisen arvoinen. Powerparkin leirintäaluekin on hieno. Uutena "oheistoimintona" Powerparkissa on Road House kauppakeskus,jossa on mm. outlet-myymälöitä.

  P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vettä satoi kaatamalla joten joudumme nyt skippaamaan Pp:n.. :/

   Poista
 6. Asuntoautoilu on ihanaa, kunhan muistaa ottaa mukaan reissumielen, kun ei ikinä tiedä mitä tapahtuu! :D Me tulimme juuri alkuviikosta kotiin puolentoistaviikon reissusta. Yli 2000 kilometriä ajelimme. Reissu oli meille jo kolmas. Voi että nautin! :) Päätimme juuri reissussa, että ulkomaille lähdetään sitten, kun koko Suomi on ensin kierretty, hah! Ihanaa reissua teillekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut ihan älyttömän ihana reissu ja ensi vuonna ajattelimme lähteä kiertämään Keski-Eurooppaa :)

   Poista
 7. Voi kuinka kiva kuulla reissustanne. Me olemme nyt 6 kesää matkailleet ja löytäneet ihan täältä suomesta upeita paikkoja.

  VastaaPoista
 8. Hö, antaa sukulaasten miettiä. On ne kans sellaasia joskus :D

  Kuulostaa tosi kivalta reissulta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.