Asuntoautomatkan kertomus ja kuvia!

13. elokuuta 2014

Äidillä hauskempaa kuin lapsella!


Asuntoautomatkamme on vihdoin matkailtu ja olemme kotiutuneet takaisin Lohjalle. En edes tiedä miksi totesin "vihdoin", koska matkamme oli ohi aivan liian nopeasti ja oli niin mukava. Kun aloimme keväällä suunnittelemaan asuntoauton vuokraamista, olin hieman skeptinen ajatukselle lähteä matkustamaan ympäri Suomea kahden pikkuisen lapsen kanssa. Jotenkin minua hirvitti ajatus siutä, miten tyttömme ei tulisi viihtymään autossa neljän seinän sisällä pitkää aikaa.  Kuten aikaisemmin mainitsin, minä olin meidän perheestä se kokeneempi asuntoautoilija ja silti epäilevämpi.


Ähtärin eläinpuistossa

No jälkeen päin on helppo todeta, että epäilykseni matkan epäonnistumisesta ja vaikeudesta olivat turhia. Reissumme meni loistavasti ja minkäänlaisia ongelmia ei esiintynyt. Olimme jo valmiiksi suunnitelleet määränpäät ja ajomatkat oli tarkoituksella rajattu maksimissaan kaksi tuntia kestäviksi. Tämä kahden tunnin ajo päivässä olikin juuri sopiva aika kahden pienen lapsen kanssa matkustamiseen.  Tytöt nukkuivat hyvin ajon aikana, jolloin ajaminen oli mukavas.
Vierailimme monessa eri kaupungissa.  Tänä vuonna tuli nähtyä ja koettua Tampere, Ähtäri, Vaasa, Pori, Rauma, Naantali ja Turku. Moneen paikkaan kerkesimme kuuden päivän aikana ja monessa sisustuskaupassakin kerkesin vierailemaan. Parhaimmat löydöt tein hyvillä alennuksilla Tampereen Kantriinasta, mutta niistä asiaa sitten myöhemmin. Uusia sisustuskauppoja tuli bongattua ja vierailtua myös vanhoissa tutuissa.


Naantalin vanhassa kaupungissa

NokiallaÄhtärin leirintäalue

Rauman leirintäalueSumma summarum, reissumme oli erittäin onnistunut ja suunnittelemmekin jo ensi vuoden reissua, joka todennäköisesti suuntautuu vuokra-asuntoauton kera Saksaan. Katsotaan puraiseeko asuntoautokuume ennen sitä niin pahasti, että voisimme harkita oman auton ostoa... ;)


10 kommenttia

 1. Näyttää ja kuulostaa kivalta reissulta (:

  VastaaPoista
 2. Kiva reissu teillä ollut :) Me olimme myös tänä kesänä tuolla Rauman leirintäalueella. Tosi hyvä paikka!

  VastaaPoista
 3. Kuinka paljon vuokraus maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan aika samoissa pyörii sitten. Joskus olen haaveillut vuokraavani, ja vieläkin välillä kyllä :) Olisi hauskaa!

   Poista
 4. NÄyttääpä kivalta reissulta. Lasten kanssa matkatessa on omat niksinsä ja niitä noudattamalla reissut yleensä onnistuu. Musta on kiva, että lapset pääsevät pienestä pitäen näkemään paikkoja kodin ulkopuolellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän reissu oli toteutettu ihan lasten ehdoilla ja loistavasti menikin! :)

   Poista
 5. Mukava kuulla kokemuksia lasten kanssa asuntoautoilusta! Olemme itse tehneet autoreissuja yhden lapsen kanssa etelä-Euroopassa, mutta asuntoautoa voisi olla kiva kokeilla ensi kesänä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.