Helpotusta arkeen Verisuren sovelluksella!

20. elokuuta 2014Nyt kun minun töihin palaamiseen on enää viikko aikaa, on ajatuksissa pyörinyt jo tietyt arkeen liittyvät asiat mitkä haluan jo valmiiksi suunnitella. Arkihan tulee muuttumaan täysin töihin paluun myötä. Kaikki asiat, mitkä voivat helpottaa siirtymävaihetta ja sen aikaista eämää, otetaan ilomielin vastaan. Yksi mikä meidän kohdalla astuu voimaan, on kotimme hälytysten ja vartioinnin käyttäminen myös päivisin. Nythän olemme pääasiassa käyttäneet hälytyksiä päällä yöaikaan, mutta nyt olisi aika asentaa järjestelmä heti aamusta päälle.

Verisuren kehittämä mobiilisovellus luo yhdessä Verisure –järjestelmän VBoxin kanssa pohjan älykotiratkaisuille, joiden avulla perheet voivat tehdä arjestaan hieman helpompaa ja turvallisempaa. Verisuren mobiilisovellus on Euroopan ladatuin älykotisovellus, jolla on jo yli 300 000 käyttäjää. Suomessakin käyttäjiä on jo yli 20 000. Sovellus on ladattavissa iPhone-, Android- ja Windows–puhelimiin. 
Verisure älypuhelinsovelluksen avulla helpotat arkeasi:


-    -Vastaanota ilmoituksia, kun joku perheenjäsenistä kytkee järjestelmän päälle tai pois.

-          -Kytke järjestelmä päälle etänä mobiilisovelluksella, jos järjestelmän päällekytkentä unohtui aamulla tai kytke osasuojaus illalla päälle sängystäsi.

-          -Ajasta Verisure SmartPlugin avulla kahvi tippumaan aamulla valmiiksi ja aseta SmartPlug kytkeytymään automaattisesti pois päältä, kun kytket järjestelmän päälle.

  -Etäohjaa kodin valaistusta tai aseta valot syttymään automaattisesti.

  Etäohjaa kodin sähkölaitteita tai ajasta ne kytkeytymään päälle tai pois haluaminasi ajankohtina.

-          -Mahdollisuus avata tai lukita elektroninen lukko etänä  (ominaisuus tulossa Suomeen myöhemmin)


http://www.verisure.fi/supertarjous


Meillä tämä sovellus on toiminut loistavasti, nyt kun olemme sitä testailleet Nokian puhelimillamme. Varsinkin järjestelmän päällekytkeminen on ollut ihan huippuominaisuus sovelluksessa, koska muutaman kerran olemme havahtuneet siihen tunteeseen, että tuliko sittenkään laitettua hälytyksiä päälle. Sovelluksen avulla olemme päässeet tarkistamaan hälytysjärjestelmän tilan ja tarvittaessa kytkemään hälytykset päälle taloomme etänä. Ihan huippua! Myös tuo sähkölaitteiden etäohjaus on erittäin hyvä ominaisuus, koska itse jään aina välillä kovana kahvin juojana jäänyt miettimään, jäikö kahvinkeitin päälle tai sammutinko suoristusraudan.Toteutettu yhteistyössä Verisuren kanssa. 

4 kommenttia

 1. Päiväsaikaanhan niitä hälytyksiä nimenomaan kannattaakin päällä pitää. Kuulin hiljattain naapurilta että erääseen kotiin aivan lähistöllä oli murtauduttu keskellä päivää kun ketään ei ollut kotona. Ensin käydään soittamassa ovikelloa ja jos joku on kotona, niin kysellään jotain tyhmiä. Jos ketään ei ole kotona, niin ikkuna rikki vaan ja sisään. Seuraavana päivänä saikin lukea Hesarista ilmeisesti samasta murtoporukasta. Pistää vihaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on tapahtunut vaikka mitä! Päivisin olen kotona tytön kanssa, mutta nyt kun en koht enää ole niin hälytyksiä tosiaan tarvitaan myös päivisin :)

   Poista
 2. Hälyttimistä en tiiä, mut muita vinkkejä päiväkotielämän aloittamiseksi:
  -tee ruoka edellisenä päivänä valmiiksi, sitten vain lämmität ja syötät nälkäiset lapset
  -ruokaa voi tehdä myös pakastimeen tai parin päivän satsin kerralla
  -kun tulette kotiin, varaa puoli tuntia vain lapsille, jotta he saavat huomion heti kun tulette kotiin:
  vanhemmat voi vaikka maata lattialla ja lapset kiipeillä sylissä :)
  -illalla kaikki päiväkotikamat valmiiksi ja kun lapset isompia, saavat valita päiväkotivaatteet
  kahdesta vaihtoehdosta jo illalla valmiiksi
  -arki-illoista ainakin aluksi pois kaikki ylimääräinen meneminen
  -antakaa aikaa lapsille, niin kaikki menee hyvin :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.