Iso kori olohuoneessa takkapuille

8. elokuuta 2014Viime postauksessani vilahtanut rottinkinen kori herätti kyselytulvan ja ajattelin taas näin postauksen muodossa kertoa kyseisestä korista. Kuvassa näkyvä rottinkinen kori on aika jättikokoa ja siksi sen meidän kotiin ostinkin. Alkuperäinen tarkoitukseni oli etsiä suurta koria meidän takkapuolle tulevan talven varalle. Koriin olisi helppo heittää suuri määrä takkapuita kuivumaan ja odottamaan takkaan pääsyä.
Lähdin muutama viikko sitten ajelemaan kohti Varistoa ja viettämään omaa aikaa sisustusmyymälöiden parissa. Heti ensimmäisenä vierailin Variston Cobellossa, josta onnistuin bongaamaan kyseisen korin outlet-osastolta poistomyynnistä. Korissa ei ollut mitään vikaa, joten nappasin korin kainaloon ja kohti kassaa. Kori on luonnossa todella iso, mikä ei ehkä kuvista välity. Korilla on nimittäin kokoa 45 x 55cm. Olin siis alunperin ajatellut asettaa takkapuut koriin, mutta kori löysikin tyttömme toimesta aivan uuden tarkoituksen, kun vanhempi tyttömme alkoi korin nähtyään samantien asettaa kaikkia lelujaan koriin. Olin asettanut korin valmiiksi takkamme viereen ja siihen se nyt jäi, täynnä leluja. Mutta hyvä asia tässä on, että olohuone pysyy siistinä ja saan kerättyä lelut joka ilta koriin.
Kori oli siis erittäin onnistunut löytö!


6 kommenttia

 1. Kori on upea! Postauksesi muistutti taas minua, että reissu Cobelloon pitäisi laittaa vireille :) Useasti olen asiaa suunnitellut, mutta jotenkin se aina myös "unohtuu" En siis ikinä ole kyseisessä liikkeessä käynyt, mutta monista eri blogeista ihastellut kyllä sisustuslöytöjä joita muut ovat sieltä tehneet!
  Ja n iin tuttua tuo kertomuksesi lelulaatikosta :D Meillä takan vieressä on metallikori torkkupeittoja ja sohvatyynyjä varte. Korista tosin ensimmäisenä kannattaa myös etsiä hukassa olevaa kaukosäädintä/lompakkoa/tietokoneen hiirtä sun muuta puhumattakaan tosiaan niistä leluista joita kohta yksi vee poikamme sinne piilottaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen käymään, mutta hyvin paksun lompakon kanssa. Sieltä voisi ostaa melkein kaiken ;)

   Poista
 2. Aivan ihana kori ja niin hyvin sopii olohuoneen värimaailmaan. Ja tuo olohuoneen seinän väri on aivan ihana, just tuosta väristä oon itekki haaveillut! :) onkohan maalin värikoodia mainittu täällä blogissa missään? :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.