Keittiön ja ruokailutilan uusi ilme

6. elokuuta 2014


Maali, niin helppoa laittaa seinälle ja helppoa maalaa päälle. Näin minä ajattelin, kun lähdin tähän maalausprojektiin. Olohuoneen uutta tehosteseinää muutaman päivän ihailleena, päätin hetken mielijohteesta tarttua taas sutiin ja maalata keittiö/olohuoneen kaksi seinää. Ja tämä päätös oli kyllä hyvä päätös! Kokovalkoinen olohuoneemme oli erittäin kaunis, mutta nyt 1/2 vuoden asumisen jälkeen se tarvi pienen makeoverin ja freshauksen. Lähdin maalausprojektiin hyvillä mielin ja sillä fiiliksellä olen liikkeellä edelleen.Maalasin olohuoneen seinät siis samalla värillä, kun mitä olin aikaisemmin maalannut olohuoneen tv-tason taustaseinän. Omasta mielestäni olohuoneestamme ja keittiöstämme tuli nyt niin paljon kotoisampi ja lämpimämpi. Kokovalkoinen oli hieman kylmähkö, mutta siitä tykkäsin. Nyt olen suorastaan rakastunut uuteen lookkiin. Missään vaiheessa maalausurakkaa minua ei mietityttänyt eikä epäilyttänyt, vaikka sukulaisemme olisivatkin haluneet säilyttää kokovalkoisen värin. Ja mielestäni oikeassa olin lopputuloksen suhteen. Ystävämme ovat käyneet meillä maalausurakan jälkeen ja ihastelleet muutosta.

Otan vielä paremmat kuvat päiväsaikaan, kunhan tämä kova kiire helpottuu ja kerkiän päiväsaikaan saamaan kameran käteen. Joten palaillaan ensi viikolla valoisimmilla kuvilla!


31 kommenttia

 1. Wau! Aivan mielettömän upea! Ihailen sun uutteruuttasi, sillä kyllä ton alan maalaamisessa on melkoinen urakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Maalaaminen on yllättävän kivaa puuhaa eikä pakkopullaa ;)

   Poista
 2. Oijoi kuinka upea!!! <3 <3 Todella onnistunut muutos!

  VastaaPoista
 3. Lämmin ja kotoisa lopputulos. Onko tuo väri harmaa vai harmaanruskea? Onko Sinulla värikoodia. Sinulla on niin hyvä sisustusmaku. Ja muutenkin reippautta ja ahkeruutta koko ajan kaikkeen. :)

  t. Koala

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on liilanharmahtava eli enemmän liilan menevä :) Kiitos kommentistasi!! ♡

   Poista
 4. Toimii!! :) Nuo teidän keittiön laskosverhot on tosi tosi kauniit! Mietin niitä yhdessä vaiheessa omaan keittiöön, mutta meillä on ikkunan kohdalla alaslaskettu katto ja "kappamainen" verho olisi madaltanut tilaa entisestään. Ehkäpä voisin kuitenkin miettiä vastaavia makkariin, nuo on niin nätit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen niin tyytyväinen noihin verhoihin ja nyt ne sopivat vielä paremmin keittiöön maalauksen myötä!

   Poista
 5. Oi, onpas lämpimän näköinen tila nytten, tosi kaunis! Mikä sävy/ koodi kyseessä? Meillä vastaavassa tilassa höyry (aavistuksen harmaaseen taittuva valkoinen) niminen sävy seinissä, ja nyt 1 1/2 vuoden asumisen jälkeen on alkanu tuntuu et tarvis vähän jotain "väriä" tänne kun tuntuu niin kolkolta. Ehkä alan jutteleen miehelle maalaamisesta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maali on Tikkurilan ja koodi on V481. Taittaa hieman liilaan ja on upea! ♡

   Poista
 6. Aivan ihana ja kodikas :) Mikä sävy on kyseessä ja onko maali tikkurilan?

  VastaaPoista
 7. Mielestäni tuo on paaaaljon kodikkaampi kuin se valkoinen, mikä teillä oli valmistuessa.
  Minkä merkkinen tuo teidän liesituuletin on? Ajaako asiansa ja vie käryt ulos (on teillä huippari siinä?) vai onko ihan susi ja käryt jää sisälle? Ei niin ihan tavallisen tuulettimen näköinen kapistus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tuuletin on Savon ja on ollut paras liesituuletin mitä meilöä on koskaan ollut. Eli toimii loistavasti!

   Poista
 8. Heh.. taidan olla ainut jonka mielestä entinen oli kivempi :) Asiaan vaikuttanee ehkä se, että omassa kodissa on ollut juuri tuollaista rusehtavaa/beigeä(...?) maalia seinissä ja nyt olis kova hinku saada valkoista tilalle! Mutta pääasiahan tässä on että itse tykkäätte ja viihdytte, kun tehän siellä asutte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itse asiassa väri on liilaan taittuva eli liilanharmahtava. Kuva hieman vääristää väriä. Mutta me tykkäämme lopputuloksesta :)

   Poista
 9. Ihanan näköistä. Tykkäsin siitä kokovalkoisesta lookistakin, mutta tässä on jotain lämpöä ja kodikkuutta. Koriste-esineet tulee paljon kauniimmin esillekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jenna ♡ Me ollaan tykätty tästä tosi paljon ja tuntuu että maali pääsee jonnekin muuallekin ;)

   Poista
 10. Moi, hieno keittiö :) Haaveilen myös kokovalkoisesta keittiöstä kiiltävällä laminaattitasolla. Miten taso on kestänyt? Naarmuuntuuko helposti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taso on kestänyt tämän puolen vuoden ajan loistavasti eikä nasrmun naarmua ole tasoon tullut. On erittäin helppohoitoinen :)

   Poista
 11. Ihana lopputulos, tykkään kovasti! Onko uudet korit Riviera Maisonilta? En voinut niitä olla huomaamatta, nätit! Tuo kivasti rouheutta teidän sisustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattialla oleva kori on Cobellosta, mutta sen valmistajaa en valitettavasti muista :)

   Poista
 12. Moikka! Huomasin, että olit laittanut Kartelin ruokapöytätuolisi myyntiin? Joko sinulla olisi mielessä seuraavat tuolit tilalle? Itse olen juuri muuttanut uuteen kotiin, ja tuolit pitäisi hankkia pian, olisin tiedustelletkin, että mitkä ovat sinun haluamasi tuolit nyt :)? Kiitos vastauksestasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laitoin ne että menee jos on mennäkseen. Eli jos menevät kaupaksi joskus nii sitten alan vasta uusia suunnittelemaan :)

   Poista
  2. Eikö Kartelin tuolit ollutkaan hyvät? Olen miettinyt niiden hankkimista, niin siksi kysyn :)

   Poista
 13. Minä taas tykkäsin paljon enemmän vanhasta valkoisesta. Se oli upea ja raikas. Mutta pääasia, että itse tykkäätte. :)

  VastaaPoista
 14. Aivan huippu muutos! Ennenkin oli hieno, mutta nyt on kyllä niin viimesen päälle! Very stylish ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.