Lene Bjerren hopeiset maljakot jouluksi

11. elokuuta 2014Kääk, sitä jo nyt miettii tulevaa joulua. No hyvä syy sille löytyy. Nimittäin bongasin yksi päivä paljon jouluun sopivaa sisustustavaraa erittäin hyvään kesäalehintaan, joten pakko se oli siirtää ajatukset ja mieli kohti vuoden 2014 joulua. Tein todella ison tilauksen alennushintaan ja ensimmäiset tavarat saapuikin jo meille alle viikossa. Loppuja ihanuuksia vielä odottelen ja esittelen ne sitten erikseen täällä.
Nyt olisi aika esitellä ensimmäiset jouluaiheiset alepelastukset. Nimittäin tänään olisi vuorossa Lene Bjerren hopeisen väriset kauniit ruukut. Mielikuvitus laukkaa jo kovaa vauhtia, kun suunnittelen mitä kaikkia kauniita kukka-asetelmia näihin ruukkuihin voi valmistaa ja laittaa. Itse näen ne enemmän jouluisina ja talvisina ruukkuina, joten en aio pitää niitä esillä nyt kesällä ja syksyllä. Kun marraskuu koittaa, on aika ottaa nämä kauniit ruukut esille ja asettaa ne vaikka keittiön tasolle tai tyttöjen huoneisiin. 


Eli tästä se joulunodotus sitten alkaa. Vitsi vitsinä, ei nyt ihan vielä kuitenkaan ;)


4 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.