Makuuhuoneen syksyisiä koristeita

24. elokuuta 2014Makuuhuoneemme on saanut jälleen vaalean ilmeen. Tekstiilien vaihto on vielä kesken koristetyynyjen ja muiden tekstiilien osalta, mutta meidän valkoinen Kodin1:stä hankittu nahkainen rahi on saanut hyvin syksyisiä koristeita osakseen. Syksyiset tekstiilit on kotiimme vielä matkalla, mutta jotain piristystä meidän makuuhuone kaipasi valkoisen ilmeen lisäksi siksi asti, kun lopullinen syksyinen ilme on valmis. Yritin saada vaihdettua osan tekstiileistä jo tähän postaukseen, mutta oma olotila muuttui tunnissa hyvin kurjaksi, kun kylmät väreet aloivat kulkea koko kroppaa pitkin ja nopeasti se kuumemittari näyttikin sitten jo 38,4 astetta. Kun kuume nousi, jouduin ihan sohvan pohjalle ja sieltä en sitten olekaan hirveästi noussut sen jälkeen.

Rahimme ja oikeastaan koko makuuhuone sai hieman piristystä osakseen, kun lisäsin valkoiselle rahille meidän vanhoja koristeita, joita en varmaan olekaan täällä aikaisemmin esitellyt. Rahin päältä löytyvät nyt Riviera Maisonin rottinkinen kori/tarjotin, johon lisäsin läpinäkyvän maljakon ja Sia:n lilahtavat silkkikukat. Olen ihan jäänyt koukkuun näihin Sia:n kukkasiin, koska ne on niin hellpo vaihtaa toisiin ja ovat hyvin helppohoitoisia ;) Myös vanha Riviera Maisonin kynttilänjalka sai lilahtavaa väriä osakseen, kun lisäsin sen päälle aikoinaan alesta bongatut 2€ Sia:n kynttilän.
Nyt kun tästä saisi itsensä vielä parempaan kuntoon ja kuumeen pois niin voisi alkaa toteuttamaan makuuhuoneen lopullista syksyistä fiilistä. Eli sitä odotellessa! Mutta sillä aikaa haluan toivottaa teille oikein ihanaa sunnuntaita. Nauttikaa!


12 kommenttia

 1. Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
 2. Kaunista! On se vaan upeaa kun on suuri tilava makuuhuone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä, että yhdistimme kaksi makuuhuonetta :)

   Poista
 3. Mistä olet ostanut noita ihania Sia:n silkkikukkasia? Ovat todella upean näköisiä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut meidän naapurikaupungin sisutusliikkeestä. Yleensä sisustusliikkeistä voi löytyä Sia:n kukkasia. Myös Stockmannilla on jotain kukkasia.

   Poista
 4. Vau mikä makuuhuone! Ja ehdottomasti paranemisia, täytynee itsekin koputella puuta, kun on tuota flunssaa ollut liikkeellä paljonkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Meidän vanhempi tyttö sai sen päiväkodista, sitten sen sai nuorempi tyttömme ja nyt minä :/

   Poista
 5. Ihana makuuhuone :), mutta oletko koskaan ajatellut, että sängyn päätyseinä voisi olla vaufaktori. Maalaa tai laita näyttävä tapetti.

  t. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käynyt mielessä, mutta melkein kaikilla on sellainen, kuten itselläkin oli vanhemmassa asunnossa. Siksi en koe sitä enää minun jutuksi jos en löydä jotain tosi vau-juttua :) Mutta maali ja tapetti ei nyt ainakaan vähään aikaan ole mun juttu :)

   Poista
 6. Kappas, meidänkin valkoisen rahin päälle on laitettu talja. Näyttää siis kivalta. Sulla on hyvä maku ;-)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.