Olohuoneen Riviera Maisonin sohvapöytä löysi parin!

31. elokuuta 2014
Muistatteko, kun aikoinaan etsiessäni meidän uuteen kotiin täydellistä sohvapöytää ja sen Riviera Maisonilta löytäneenä totesin, että olisi kyllä aivan huippua saada toinen samanlainen ensimmäisen sohvapöydän rinnalle. Jotenkin sohvien välinen tila tuntui tyhjältä yhdellä pöydällä ja tila ei täyttynyt tarpeeksi. Näin vielä netissä yhdellä sisustussivulla upean inspiraatiokuvan, jossa näitä kyseisiä Riviera Maisonin Medina Coffee table - pöytiä oli laitettu juuri olohuoneeseen kaksi vierekkäin. Näin itsekin asetin kyseisestä kuvasta inspiroituneena tulevaisuuden haaveeksi hankkia joskus toinen samanlainen sohvapöytä nykyisen kaveriksi. 
Haaveeni kävikin yllättävän nopeasti toteen, kun pääsin tekemään yhteistyötä nurmijärveläisen Room Decon kanssa. Room Deco sijaitsee 3-tien varrella Myllykukon liikenneasemalla. Tuotevalikoimassa mm. Riviera Maisonin ihastuttavat huonekalut/sisustustuotteetRiverdale, Bastion CollectionLight&Living (valaisimet) ja On Interiör. Olin siis erittäin yllättynyt positiivisesti, kun yhteistyöstä alettiin keskustella. Laitoimme pöydän tilaukseen ja pöytä on nyt ollut niin suosittu tuote Riviera Maisonin valikoimassa, että odotusaikaa meinasi tulla myöhäiseen syksyyn asti. Onneksi meillä kävi tuuri ja pääsimme kaappaamaan viimeisimpiä kappaleita varastosta.
Päätökseni ja haaveeni osoittautui oikeaksi ja hyväksi, kun pöytä meidän kotiin saapui ja saimme sen asetettua toisen pöydän viereen. Nyt koen sohvien välisen tilan olevan juuri sellainen, kun halusimme ja olohuone alkaa vihdoinkin olemaan mieleinen! Kiitos Johanna ihanasta palvelusta ja tästä yhteistyöstä! En muista olenko aikaisemmin maininnut, että pöydän saa asetettua kahteen eri korkeuteen. Eli jos sitä itse jossain vaiheessa kyllästyy pitämään kahta pöytää vierekkäin samalla tasolla, saa vaihtelua asettamalla pöydän jalkaan ylimääräisen jatkopalan ja nostamalla pöydän hieman korkeammalle kuin toisen.

Käykää ihmeessä kurkkaamassa Johannan ja Room Decon FB-sivuille!


14 kommenttia

 1. Hieno pari ja teidän olohuone on kyllä todella upean näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Syhi! <3 Nyt olohuone alkaa vihdoinkin näyttää valmiilta. Enää ne kattovalaisimet puuttuu ;)

   Poista
 2. Hei, osaatko sanoa, saisiko noita hortensioita tilattua netin kautta ja jos saa niin mistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Loviisan Aitta myy ja mielestäni lähettää niitä jos oikein muistan :) Mutta mitään suomalaista verkkokauppaa en ole onnistunut bongaamaan.

   Poista
 3. Teillä on kyllä upea koti. Hämmästyttävää miten meillä on samanlainen tyyli, voisin valita täsmälleen samanlaisen sisustuksen! Itse tykkään ja kaikesta mikä kiiltää, välkehtii ja on bling blingiä. Tosi kiva blogi sinulla, äskettäin se vasta löysin kun googletin shampanja coolereita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kun vihdoinkin löysit blogiini :) Sydämellisesti tervetuloa lukemaan <3

   Poista
 4. Olisi kiva kuulla miten teillä on lähtenyt työ- ja päiväkotiarki liikkeelle ja olisi kiva nähdä sinun työasujasi.

  Syksyisin tunnelmin, H

  VastaaPoista
 5. Oi! Kaksi on parempi! Ihanan näköistä<3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.