Olohuoneeseen valaisimet kattoon?

3. elokuuta 2014
Meidän olohuoneessa ei tällä hetkellä ole yhtään kattovalaisinta, koska olemme hyvin pärjänneet kattoon asennetuilla spoteilla. Spotit valaisevat todella hyvin ja ovat kyllä olleet nappivalinta. Tässä vaiheessa seuraa sitten se mutta- sana. Haluaisin meidän olohuoneeseen kattovalaisimet, jolloin saisimme olohuoneen aika lailla valmiiksi ja minä olisin tyytyväinen. Tätä asiaa olen jo kuukauden verran pohdiskellut, mutta mitään ykkösvalaisimia ei ole vielä löytynyt. 


Yksi haave minulla olisi ja löysin siihen vielä upean inspiraatiokuvan MTV3:n Tila-ohjelman sivuilta. Kohteen on stailannut Milla Alftan ja katossa roikkuu kaksi kappaletta unelmavalaisimia. Tätä kuvaa olen tuijottanut monet illat ja pohtinut sopisiko valaisin myös meidän olohuoneeseen. Tämä valaisin löytyy meiltä jo keittiön puolelta ruokapöydän yläpuolelta ja siksi mietinkin onko 3 samaa valaisinta ehkä kumminkin too much tai jos siirtäisin keittiön valaisimen olohuoneeseen ja ostaisin kaveriksi toisen samanlaisen? Olohuoneeseen haluan ehdottomasti riippuvalaisimet, mutta ne eivät saa tulla liian matalalle etteivät ole sitten tiellä ja oudon näköiset. 

Tässä kuva, josta tässä höpötän:

Kuva: MTV3.fi


Tein vielä tälläisen pienen kuvakollaasin mahdollisista riippuvalaisimista mitä tähän asti olen onnistunut bongaamaan hyviksi ehdokkaiksi olohuoneen kattoon:


1. Maranello - Valaisin Grönlund
2. Kasbah Oval - Sisustusliike S.A.L.I
3. Residential Nickel - Sisustusliike S.A.L.I
4. Caboche - Foscarini
5. Glitz - sähkötalo


Nyt pitää vielä päivä pureskella tätä aihetta ja sitten tehdä lopullinen päätös. Pari suosikkia löytyy, katsotaan löydättekö te mitään suosikkeja kuvakollaasistani? :)25 kommenttia

 1. Ykköselle ääni! :)

  VastaaPoista
 2. Äkkiseltään ajatellen 3 samaa valaisinta voi olla vähän tylsä. Minun suosikkini on nro 5, nro 3 on vähän arkinen olohuoneeseen, mutta keittiöön kävisi jos siirrät keittiön valaisimen olohuoneeseen ja ostat toisen samanlaisen.

  VastaaPoista
 3. Mielestäni nuo kaikki muut valaisimet on liian samanlaisia tuon gabochen kanssa, eli siksi ääni nro 3:lle joka on kivasti erilainen ja mielenkiintoisen näköinen valaisin! Ehkä kuitenkin niin päin että gaboche olkkariin ja tuo nro 3 ruokailutilaan (en tiedä minkä kokoinen on, mutta jos on pienempi niin vaikka kaksi kappaletta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä! Keittiöön ei pysty asettamaan enempää kuin yhden valaisimen, joten olohuoneeseen täytyy kaksi hankkia :)

   Poista
 4. Ykkönen tai nro. 5 (:

  VastaaPoista
 5. Eikä... Miten tämä voi olla mahdollista, Ihan samat valaisimet tuli mieleen kun luin sinun facepäivityksen :D Tuon on minunkin haavevalaisin. Mutta nykyinen talomme on sitä tyyliä että tuo sopisi tänne.... no ketsuppi pullaan ;)
  Pia

  VastaaPoista
 6. Mun suosikit löytyis ykkösestä ja kakkosesta :) Itse en välttämättä laittais ihan niin montaa samanlaista lamppua, liikaa toistoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin suosikit, löysin vielä yhden valaisimen lisää listaan vaikeuttamaan päätöstä :D

   Poista
 7. Rakastan tuota cabochea ulkonäöllisesti, mutta ehkä kolme samanlaista olisi jo liikaa? Oma ääneni menee sille vaihtoehdolle, että siirrät keittiön valaisimen olohuoneeseen ja hankit sille parin. Muuten noista valaisimista ääneni menee ykköselle ja vitoselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et tee valintaa yhtään helpommaksi ;) Nyt pitäisi vain yksi hyvä löytää :D

   Poista
 8. Keittiön valaisin olohuoneeseen ja sille pari, keittiöön (tai ehkä ennemmin eteiseen) nro 3, suosikkini, muttei ehkä olohuoneeseen sopiva? Erilainen ja jotenkin "kevyen"/ilmavannäköinen, raikas - tykkään. - J -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, ei tämä helppoa ole kun bongasin vielä yhden ihanuuden :) Mutta kiitos mielipiteestä!

   Poista
 9. Entäs Foggia valaisimet?

  VastaaPoista
 10. Ykkönen on upein! <3

  VastaaPoista
 11. Taisi kommenttini kadota tai sit tulee tuplat. :)) Mielestäni teille sopisi olkkariin tosi hyvin kaksi Cabochea. Ruokapöydän päällä voisi olla jokin muu valaisin tai sit se suurin Caboche. Meillä on olkkarissa tuo nro 5 ja tykkään hirmuisesti. <3 Nro 1 on myös upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hävisi joo :/ Ei tämä helppoa ole, kun bongasin vielä yhden ihanuuden listaan ;D

   Poista
 12. Olohuoneeseen voisi sopia hyvin nro 5. Ei kolmea samanlaista lamppua siihen voi kyllästyä. Upeita lamppuja ovat kyllä kaikki.

  VastaaPoista
 13. On tämä vaikeaa, kun voisi ottaa nuo kaikki valaisimet :D

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.