Ruokailutilat ja keittiöitä Jyväskylän Asuntomessuilla

1. elokuuta 2014Asuntomessujen ruokailutilat on aina tuoneet itselle paljon ideoita ja inspiraatiota oman unelmaruokailutilan suunnitteluun. Nyt olen vihdoinkin sen unelmien ruokailutilan saanut, joten tänä vuonna oli kiva lähteä messuille katsomaan uusia ruokailutiloja ihan eri fiiliksellä. Oma ruokailutila on nyt valmis, joten nyt voin ihailla muiden kauniita ruokailutiloja. 

Monta kaunista ruokailutilaa onnistuinkin tänä vuonna Asuntomessuilta bongaamaan ja omat kaksi suosikkia oli hyvin erilaiset, nimittäin ensimmäisen kuvan vaalea, moderni tila sekä Drama Queen kohteen liilan ja harmaan sävyillä rakennettu tila. Mutta monta muutakin upeaa ruokailutilaa messuilta löytyi ja kokosin tähän postaukseen muutaman toisistaan hyvin erilaisen.

Löydättekö te mitään inspiraatiota näistä kuvista ja tiloista?


5 kommenttia

 1. Ekan kuvan ruokailutila ja Drama Queen ovat minunkin suosikkejani. <3 Mutta ihastuin kovasti myös kolmoskuvaan. Oi tuota Drama Queenia! Ja mitkä tuolit! <3

  VastaaPoista
 2. Minä innostuin messuilla myös hirveästi ruokatiloista(tosi paljon tuli kuvailtua niitä!), tykkäsin näistä kuvistasi todella paljon 2, 3 sekä 4 kuvan kattauksista ja hömpöttelijä minussa on niin ihastunut vaahtokarkkikattaukseen(kuvasi 12) :)
  Kyllä näistä tuli tosi paljon inspiraatiota mullekin ja sinulta vielä pääsi näkemään joitain niitä mitä itse ei väentungokselta jaksanut kiertää tänään! Eli kiitos siitä :)

  VastaaPoista
 3. Joo DQ vei sydämeni täysin upeudellaan <3 Ensimmäisen kuvan kohde oli hyvin kaunis ja myös upeasti toteutettu!

  VastaaPoista
 4. Niin ja kuudenneksi ylimmässä näkyy taustalla mieletön makuuhuone! :o <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.