Toivepostaus: 2-vuotiaan tytön syksyn ulkovaatetusta

27. elokuuta 2014Voi että, kuinka monta kertaa minulta toivotaankaan näitä lastenvaatepostauksia. Olen vain hieman huono niitä tekemään, koska meiltä ei löydy lasten kaapeista mitään hurjan kalliita "merkkivaatteita", vaan kaapit koostuvat ihan perusvaatteista,joita yhdistelen värien ja kankaiden perusteella. Odotan jo tulevaa lauantaita innolla, koska silloin pääsen vihdoinkin shoppailemaan yhden lempi lastenvaatemerkin syksyn vaatteita tytöillemme, nimittäin PompDeLux-merkin. Syksyn kuvasto on jo julkaistu ja ostoslistan olen jo valmiiksi tehnyt, ettei ostokset lähde pahasti rönsyilemään ja budjetissa pysytään. Mieheni totesi minulle jo valmiiksi, että "muista, että kaiken EI tarvitse olla tytöillä Pomppia". Minkäs sille voi, kun tiettyyn edulliseen merkkiin ihastuu?
Syksyn ensimmäisiä vaatetuksia on nyt alettu kokeilemaan vanhemman tyttömme päälle, nyt kun kelit on muuttunut kylmiksi ja sateisiksi. Eilenkin oli ihan mahdoton sää! Sataa, paistaa, sataa rakeita, paistaa, tuulee, on todella lämmin jne jne. Vaatteita pitää lisää ja vähentää vähän väliä. Niinpä päätinkin ottaa esille tytön uuden, valkoisen värisen toppaliivin, joka toimii näillä keleillä loistavasti. Liivin alta tytöltä löytyy vaaleanpunainen koiraneule. Alaosaksi laitoimme valkoiset sukkahousut, joiden päälle lisäsimme söpöt vaaleanpunaiset shortsit. Jalkaan laitoimme ihana kullahtavat ja rosen väriin taittuvat Bisgaardin kengät. Asusteina toimi jo aikaisemmin esittelemät Neljän Tähden pipo ja kaulahuivi.
Tyttömme tykkää käyttää todella paljon liivejä ja meiltä löytyykin niitä kaksi erilaista mallia ja väriä. Liiviä voi kivasti yhdistellä eri neuleiden ja paitojen kanssa näillä säillä. Päiväkotivaatteina liivit ei tietenkään toimi. Silloin otamme liivin pois ja vaihdamme sen Ticket to Heaven-merkin syyshaalariin.

Lauantaita jo siis niin odotellessa! Ostoslistalta löytyy housuja, sukkahousuja, paitoja, hame ja pari söpöä pääkoristetta.
8 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.