Tytön huoneen päivitystä by Kartell

16. elokuuta 2014Vanhempi tyttömme alkaa lähestyä kohta kahden vuoden ikää. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikenlainen piirtäminen ja värittäminen alkaa olemaan jokapäiväistä puuhaa. Tyttömme tykkää leikkiä omassa ja siskonsa huoneessa paljon, joten pienen puuhapöydän ja tuolien osto alkoi olemaan ajankohtaista. Myös keittiömme pöytä on hyvä paikka piirtää, liimata tarroja ja askarrella, mutta vielä parempi asia olisi, jos omasta huoneesta löytyisi nurkkaus tämän kaiken aktiviteetin toteuttamiseen. Pöydän olen jo valmiiksi bongannut vanhemman tytön huoneeseen, mutta valitettavasti vielä en ole kerennyt noutamaan sitä.
Taasen sopivat tuolit askarteluun onnistuin jo aikaisemmin bongaamaan Stockmannin alesta, joten tein tilauksen netin kautta ja tuolit olivat viikossa meillä. Alunperin vein nämä Kartellin Lou Lou Ghost - tuolit vanhemman tyttömme huoneeseen valmiiksi odottamaan sopivaa pöytää, mutta ne tuntuvat matkustavan joka ikinen päivä uuteen paikkaan ja kohteeseen. Tuolit on niin kevyet kantaa, että meidän tyttö pystyy itse niitä kanniskella paikasta a paikkaan b helposti ja kevyesti. Tuolit on myös juuri sopivan korkuiset, että tyttömme pääsee itse kiipeämään kyytiin. Ostin tuoleja suoraan kaksi kappaletta, koska nuorempi tyttömme on samassa tilanteessa ensi vuonna ja näin kummatkin tytöt voivat yhdessä puuhailla pöydän ääressä. Toinen tuoli on kiva myös nyt olla olemassa, jos tyttömme saa samankokoisia vieraita kotiimme. Näin he pääsevät kavereiden kesken rauhassa puuhailemaan tyttömme huoneeseen.
Tuolit tulevat siirtymään vanhemman tyttömme pirteään huoneeseen heti kun valitsemani pöytää saapuu meille. Nyt ne löytyvät kuvauksen aikana nuoremman tyttömme huoneesta ja arvaan, että illalla toinen tuoli voi olla olohuoneessa ja toinen eteisessä ;)


11 kommenttia

 1. Oliko tämä nyt kumman tytön huone, josta kuvat ovat? Eikö vanhemman tyttönne huoneessa ollut se pinkki pallotapetti? Soveltuvatko nuo tuolit käsinojiensa taka piirustustuoleiksi, ajattelin siis,ettäsaako niitä pienelle lapselle riittävän lähelle pöytää? Jos käsinoat meneät pöydän alle, onko istuin siinä tapauksessa liian matalalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat on nyt nuoremman tytön huoneesta mihin vanhempi tyttömme oli tuolit kantanut :)

   Tuolit soveltuvat loistavasti ja ovat olleet kovassa käytössä sohvapöytämme yhteydessä!

   Poista
 2. Oj onpas söpöt! <3 <3

  VastaaPoista
 3. Oi voi kuinka söpöiset! Kyllä typsyjen kelpaa :)

  VastaaPoista
 4. Kivat keveät tuolit! Ainahan sitä lasten kanssa voi toivoa, että ne leikkisi ja askartelisi siellä omassa huoneessa, mutta käytäntö on toinen. Muistan kuinka meilläkin hankittiin Muumi tuolit ja pöytä ja kuinkas ollakaan tytöt halusivat tietenkin olla siellä missä minä tai mieheni jotain touhusi. Eli askartelut on hoidettu suurimmaksi osaksi työhuoneessa tai keittiön pöydän ääressä. Siinä on tietenkin leivottu mutta myös maalattu ja huovutettu ja tehty keramiikkatöitä. Toisaalta sen ymmärtää ja nyt kohta 14 v haluaa vielä läksynsä keittiön pöydän ääressä tehdä. Toki joissain leikeissä pöytää käytettiin, mutta vähälle ainakin meillä jäi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Katsotaan miten asiat meillä menee. Hyvin lasten ehdoilla kuitenkin ;)

   Poista
 5. Meillä on myös tytöillä nämä tuolit ja olen kyllä ollut niihin tyytyväinen. Ne nimittäin ovat sen kokoiset, että sopivat jo pienelle, mutta korkeudeltaan sopivat myös vähän isommalle lapselle. Ja meilläkin niitä tosiaan kannellaan joka paikkaan :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla kokemuksiasi! Olen hyvin tyytyväinen tuoleihin ja niin on tyttökin ollut! :)

   Poista
 6. Olen katsellut että teillä näyttäisi olevan monessakin huoneessa H&M glitter tyynyjä! Monetko omistatte?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.