Uudet, valkoiset terassikalusteet Iskusta

29. elokuuta 2014
Nyt kun kylmemmät ilmat on tullut Suomeen, onkin erittäin hyvä ja myöhäistä esitellä meidän tänä kesänä hankkimat valkoiset terassikalusteet. En ole yhtään muistanut sivuta tätä aihetta täällä blogissa ja nyt yhtäkkiä tuli mieleen, että olisi hyvä käydä tämäkin aihe läpi. Tämä idea oikeastaan tuli mieleeni, kun minulta Instagramissa kysyttiin kuvaa ulkokalusteista. Mutta parempi myöhemmin kuin milloinkaan, vai miten se meni? Joten ottakaa nyt sellainen kesäinen mieli ja fiilistelkää kuumaa kesää mistä saimme tänä kesänä nauttia. 

Kauan, hyvin kauan etsin sopivaa ruokaryhmää meidän uudelle terassille. Mietin Kartellin tuoleja, Toy-tuoleja, puinen pöytä, rottinkinen pöytä. Vaihtoehtoja oli vaikka muille jakaa, mutta mikään ei tuntunut hyvältä yhdistelmältä. Yhden ihanan valkoisen ruokailuryhmän löysin, mutta hinta hipoi pilviä, joten ryhmä jäi vielä myymälään odottamaan. Mutta mites kävikään, kun juhannuksen jälkeiset alennusmyynnit alkoivat? Tämä sama ryhmä tuli samantien -40% alennukseen ja hintaan kuului vielä kotiinkuljetus. Klikkasin ruokailuryhmän ostoskoriin ja ryhmä lähti viikon päästä kohti kotiamme. Tuolit ja pöytä saapuivat meille ja kun olin siinä vaiheessa, että viimeinen jalka piti pöytään ruuvaan, tuli tenkkapoo ja jalka ei paikoilleen mennyt.Pöytä lähti vaihtoon ja uusi pöytä saapui Postin mukana parin viikon päästä ja se oli täydellinen! Juuri sellainen mitä olin toivonut. Värivaihtoehtoja olisi ollut muitakin, mutta itse viehätyin valkoisiin kalusteisiin, jossa on harmaat pehmusteet. Nyt heinäkuusta lähtien ruokailuryhmä on ollut kovassa käytössä ja erittäin hyväksi todettu! Hitti, ei huti! :)

6 kommenttia

 1. Hitti, etityisesti sitä syystä että meillä on samikset tuolit 😊

  VastaaPoista
 2. Kaunis. Onko tuoleissa hyvä istua? Onko istumakorkeus hyvä ruokailua ajatellen? Mistä ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolit on todella hyvät istua ja niissä viihtyy pidemmänkin ajan. Nämä löysin Iskusta! Korkeus on juuri sopiva ruokailua ajatellen :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.