Wc:n kesäinen ilme ja yksityiskohtia!

18. elokuuta 2014
Meidän wc kaipasi pientä kauneusleikkausta. Mitään dramaattista muutosta ei haettu, ihan pientä ehostusta vain. Vaaleat värit on kesällä kauniit, mutta nyt kromiin ja hopean väriin hurahtaneena, halusin meidän wc:n saavan hieman väriä ja uutta ilmettä. Nyt kun syksyn ensimmäiset sateet ja pimeydet alkavat saapumaan Etelä-Suomeen, on aika lisätä kynttilöitä ympäri taloa, myös wc:n puolelle. Aikaisemmin vessan puolelta on löytynyt Sia:n kukkaset maljakosta koristeena, mutta nyt halusin laittaa pitkälle tasolle koristeita hieman eri korkeudelle.  Onnistuinkin löytämään Porista asuntoautoreissultamme kesäalennuksesta Riviera Maisonin Lyndon Cake Standin, joka tietenkin on tarkoitettu kahvipöytään laitettavaksi kakun alle, mutta itse ajattelin olla hieman luovampi ja käyttää stand-alustaa wc:n tasolla tuomaan hieman uutta fiilistä vaaleaan wc-tilaan. Standin päälle asettelin uudelleen Zara Homen maljakon yhdessä Sian hortensioiden kanssa sekä H&M:n läpinäkyvän säilytysrasian.
Olen saanut sähköpostiini jonkun verran kyselyä siitä, että olemmeko olleet tyytyväisiä kokovalkoisen wc-tilan toteutukseen. Jos nyt saisin toteuttaa meidän wc:n uudelleen ja käyttää mitä tahansa materiaaleja, en vaihtaisi meidän wc-tilasta mitään. Se on on ollut erittäin toimiva isolta kooltaan, säilytystilaa on enemmän kuin tarpeeksi ja vaaleat materiaalit on ollut todella meidän juttu. Ihan paras valinta aikoinaan oli seinälle laitettava wc-pönttö. Kun istuinosa on asetettu seinään, on se helpottanut wc:n lattian siivousta huomattavasti!

Sitten olisikin aika alkaa miettiä syksyä ja kaivaa hieman tummempia tekstiilejä myös uuteen wc-tilaamme.

18 kommenttia

 1. On kyllä kaunista. Kiitos tästä cake stand ideasta (:

  VastaaPoista
 2. Kakkuteline-idea on huippu! Ja koko vessa on kyllä todella kaunis.

  VastaaPoista
 3. Hyvän näköinen in, ja kateeksi käy säilytystilan määrä! Ärsyttää kun talo on sen verran uusi ettei remontille ole muuta syytä, kuin se että haluaisin järkevämmän vessan sisustuksen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säilytystila-asiassa enemmän on vaan parempi, ainakin meidän perheessä :D

   Poista
 4. Ihanan vaalea ja tilava vessa. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan selkeä wc. Ja kauniita kaikki yksityiskohdat :) Mistä olet ostanut saippuapumppunne, sekin on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Saippuapullo on Day:n mallistosta muistaakseni. Pullossa ei lue, mutta minusta se oli Day:n :)

   Poista
 6. Voi miten kaunista, oliko WC:n laitto seinään kallis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli se hieman kalliimpaa, kun lattiamalli, mutta ei muistaakseni huomattavasti! :)

   Poista
 7. Voi kun teillä on niin ihana koti! Ja ihania nuo Sian kukkaset. Kiva kun saa tosiaan alkaa poltella kynttilöitä :)

  VastaaPoista
 8. Hei! Kaunis ja ylellisenoloinen koti teillä. Tästä wc-tilasta kysyisin sen verran, että onko joku syy miksi tuonne oikeaan reunaan laatikostojen viereen on jätetty tyhjä tila, onko sillä joku tarkoitus? Pistää vähän omaan silmään, anteeksi. :) Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tehty siksi, koska siellä sijaitsee bideesuihku. Itse en halunnut sitä "rumilusta" mihinkään esille, joten jätimme sille hyvän tilan laatikoston päähän.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.