Fitfarm Bikini Challenge lopputulokset!

15. syyskuuta 2014Voi kääks! Olen täysin unohtanut sitten heinäkuun päivittää kuulumisia Fitfarmin Bikini Challengen suhteen. Tämä valmennus loppui jo aikoja sitten ja unohdin täysin laittaa tänne informaatiota ja kertomusta minun näkökulmastani. Joten kerrotaanpa täällä nyt monen toiveesta kuulumisia liittyen liikuntaan, hyvinvointiin ja paremman kropan metsästyksestä. Aikoinaan kun lähdin tähän valmennukseen mukaan, tavoitteenani oli vähentää kropassani olevaa rasvaa ja saada lihaksia paremmin näkyviin. Painonpudotus ei todellakaan ollut tavoitteeni vaan olin hyvin tyytyväinen painooni, jonka olin saanut aiemmalla Fitfarmin Lite In Shape-valmennuksen avulla laskemaan 60 kiloon.

3 kuukauden aikana tuli tehtyä yhteensä 60 harjoitetta eli noin 5 harjoitetta viikossa. Niistä 2 kpl/viikossa oli saliharjoittelua ja loput 3 harjoitusta viikkoharjoitteita. Viikkoharjoitteet vaihtuivat joka viikko ja niihin kuului mäkijuoksua, rappusten nousua, pinkomista joka suuntaan ja harjoitteita, joita pystyi ihan omalla takapihalla tai kotona tekemään. Viikkoharjoitteet kestivät oman valinnan mukaan 20 minuutista eteenpäin ja olivat erittäin tehokkaita. Sykkeet nousi kyllä niin, että välillä pahaolo meinasi kohdata voittajan! Kaikista selvittiin ja kertaakaan en antanut periksi. Aamuairobiset ei ole minun juttu, vaan tein ne aina harjoitteiden tai salin perään ohjeiden mukaan.

Ja mitäs sitten tapahtuikaan?

Rinnanympärys: -7cm
Vyötärö: -5,5cm
Lantio: -3,5cm
Pylly: -3cm
Paino -2kg

Eli aika hyviä tuloksia tälläkin valmennuksella syntyi. Ja sitten se ennen ja jälkeen kuva. Kuva ei valitettavasti kerro ihan kaikkea vaan livenä sen paremmin huomaa. Ystävänikin totesivat tyttöjen illassa, että "herran jestas sä oot laihtunut" ja se pitää osaksi paikkansa. En ole laihtunut, olen kiinteytynyt ;)

Sellaista yhteenvetoa!


11 kommenttia

 1. Hyvä hyvä! Minkä pituinen sä muuten olet?

  VastaaPoista
 2. Hyvin näkyy kuvistamuutos. Paino ei tosiaan kerro koko totuutta, vaan peili ja vanhat vaatteet varmasti roikkuvat tietyistä kohdista. Lihas painaa aina enemmän kuin "läski" jota sulla ei varmasti paljoa ollut ennen kuuriakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paino on vähän tippunut, mutta nyt se heiluu 58-59 välillä koko ajanja sitä en jaksakaan enää niin seurailla yhtä intensiivisesti kuin ennen :)

   Poista
 3. Mahtavat tulokset. Kyllä kannatti ja saat olla tosi tyytyväinen itseesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tosi tyytyväinen tuloksiin ja tästä on aina hyvä jatkaa terveellistä elämää! :)

   Poista
 4. Onko tuossa BC:ssä samanlainen ruokavalio kuin muissakin Fitfarmin valmennuksissa ? Eli puuro, raejuusto, marjat, rahkat, lihaa ja kasviksia ? Olen ajatellut käydä tuon BC:n mutta epäilyttää maksaa jos ruokavalio on samanlainen kuin Litessä ja muissa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on :) Vain harjoitteet on erilaisia kuin muissa valmennuksissa.

   Poista
 5. Ei nyt ihan aiheeseen liittyen, mutta...:) saitko fit farmin palstoilta vinkkejä ruokien valmistukseen? Lähinnä itse koen raskaaksi tehdä joka päivä kaikki ruoat valmiiksi omiin annoksiin. Erityisesti kun haluan vaihtelua eri aterioille. Eli hyviä vinkkejä otetaan vastaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, myös reseptejä jaetaan FF:n puolesta ja kaikki valmennuksessa olevat jakavat tosi herkullisia reseptejä :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.