Habitare 2014 poimintoja ja hieman jouluisia kuvia!

12. syyskuuta 2014Perjis perjis! Tämän viikon perjantai tarkoitti minulle matkaa Helsinkiin ja Habitare-messuille. Habitare-messuista on muodostunut itselleni jokavuotinen perinne, niinkuin Asuntomessuistakin. Messuja odottaa innolla ja on kiva päästä kurkkimaan tämän ja ensi vuoden uutuuksia. Ja mikä parhainta, tänä vuonna en ole viimeisilläni raskaana ja messuista pystyi nautiskelemaan ihan yksin hyvällä fiiliksellä ;) Viimeisen parin vuoden ajan minulla on aina ollut joku seuralainen messuilla mukana, mutta tänä vuonna päätin lähteä messuille ihan ajan kanssa viettämään laatuaikaa ihan itsekseni. Kiitos Samsung siis kutsusta!!

Messuilla oli tänäkin vuonna paljon esittelijöitä ja tuotteita esillä. Bloggaajiakin tuli tänä vuonna tavattua ja halittua kaksin kerroin, kun bongasin Vepsäläisen osastolta ihanaakin ihanemman Inspired by Love - blogin kirjoittajan Sannan. Sanna on kyllä niin upea kuvissa ja vielä upeampi luonnossa! Myös Kristallin Hohtoa-blogin Criden bongasin Loviisan Aitan osastolta hipelöimästä samoja jouluhömpötyksiä kuin minä. Meillä on hyvin samat asiat mielessä jo tähän aikaan vuodesta, hih! Cride oli liikkeellä söpön poikansa kanssa.
Jostain syystä jumahdin pitkäksi aikaa ihailemaan kahta upeaa osastoa, nimittäin ensiksi Loviisan Aittaa jossa oli todella kauniisti laitettu jo jouluisia juttuja esille. Joulu se jo jonkin verran mielessä juolahtelee aina välillä. Onneksi sitä ei ihan vielä tarvitse suunnitella. Toinen upea osasto oli Zoco Homen osasto, johon kiinnitti huomion samantien. Mitä ihania marokkolaisia tuotteita yhdistettynä bling-teemaan heillä olikaan esillä! Hyvin kauniita tuotteita, kelpaisi meillekin!
Laittelen tänne vielä muutaman kuvan tämän päivän tunnelmista!

Tälläisiä tunnelmia Habitare 2014 tarjosi minulle!6 kommenttia

 1. Olipa kiva katsella kuvia, kun ei ite messuille päässyt. Ihanat nuo joulutunnelmaiset kuvat, etenkin tuo pöytäkattaus! :-)

  VastaaPoista
 2. Harmi kun en päässyt töiden takia itse käymään messuilla. Aivan ihania tuotteita näkyy jo näissä kuvissa!! :-)
  Muistatko mistä liikkeestä tuon viimeisen kuvan hopea maljakko kera kauniiden kukkien kanssa on...tuo on kyllä ihan pakko käydä hommaamassa meidän kotiin :-) T:Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hopeinen maljakko kukilla oli Aada Sisustuksen osastolla :)

   Poista
 3. Oli kyllä kiva törmätä pitkästä aikaa :) Sain nyt vasta itse väsättyä postauksen Habitaresta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli!! :) Mulla oli hyvin aikaa niin sain nopeasti tehtyä ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.