Makuuhuoneen syyskuun Riviera Maison- yksityiskohtia

1. syyskuuta 2014

Hypätään taas pikaisesti takaisin makuuhuoneen puolelle hyvin lyhyesti. Itselleni tämä syksy on tuonut pienen pientä lannistumista osakseen, mutta nyt täytyy nostaa pää pystyyn ja lähteä reippain mielin eteenpäin ottamaan vastaan tulevaa. Surullisia uutisia on jouduttu ottamaan vastaan ja muutenkin hyvin negatiivisia asioita on käyty läpi, mutta tästä se taisto vastaa alkaa ja kyllä tästä vielä noustaan!! Mieheni on aina ollut hyvin huolehtivainen minusta ja tälläkin kertaa hän on hemmotellut minua kauniiden kukkasten kera. Hän jos joku tietää, että kun itsellä on huono olla tai paha fiilis, sen saa aina unohtumaan kauniilla kukilla. Jos vain pystyisi, olisi ihana ostaa joka viikko tuoreita kukkia maljakoihin tuomaan iloa ja piristystä arkeen.

Asetin mieheni ostamat ruusut Riviera Maisonin pieneen maljakkoon ja laitoin maljakon ympärille vielä Riviera Maisonin narua koristeeksi. Makuuhuone sai vähäksi aikaa hieman väriä kerrakseen. Nämä Reilun Kaupan ruusut on kyllä ollut niin huippuja ja pitkäaikaisia. Viimeksi saamani ruusut kestivät reippaasti yli viikon hyväkuntoisina ja nämäkin ruusut kukoistavat edelleen meidän makuuhuoneen lipaston päällä, vaikk ne onkin hankittu viime viikon alussa. Olen lyhentänyt ruusuja reippaasti tähän maljakkoon ja lisännyt ruusujen joukkoon kukkavirkistettä, joilla ruusut ovat selvinneet ja kukoistaneet reippaasti yli viikon. Näitä voi siis jatkossakin hyvillä mielin ostaa ja vielä ihanempaa näitä on aina yllätyksenä saada.

Moni on jo Instagramin puolella kerennyt kysymään, että mistäköhän olen hankkinut tuota Riviera Maisonin narua ja vastaus tähän kysymykseen on White on White - myymälä Helsingin keskustassa Mannerheimintiellä. Heiltä ainakin muutama viikko sitten löytyi vielä tätä narua ja sieltä sitä rullallisen itse bongasin meidän kotiin.


Kiitos rakas ihanasta piristyksestä! <3


3 kommenttia

  1. Se on kyllä mahtavaa kun on puoliso joka osaa piristää juuri silloin kun ei itse ole parhaimmillaan ja tarvitsee tukea. Liittyykö huonot uutiset sinun työelämään? Muistan että elokuussa sinun oli tarkoitus palata töihin ja nyt et ole mitää siitä asiasta kirjoitellut. Voimia! :-)

    VastaaPoista
  2. Vau, tuollaisesta puoliskosta kannattaa pitää lujasti kiinni :) Minullekin on käynyt hyvä tuuri silti miehen suhteen, parhaita on juuri parisuhteet, missä tuetaan toista millaisessa elämänvaiheessa tahansa.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.